CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd újabb veresége az ordenáré hazugság után

2017. december 07. 05:07 - csú

csucs-2-777.pngNem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot a Közös Ország Mozgalom (KOM) önfeljelentő aktivistái – legalábbis a rendőrség szerint. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke még szeptemberben beszélt arról, hogy Gulyás Márton, Schilling Árpád és Vágó Gábor, mint a „Soros-hálózat” zavargói erőszakos eszközökkel akarják ősszel elmozdítani helyéről a kormányt.

Erre a KOM több aktivistája, mint a

„zavarkeltőkkel” közösséget vállaló tudatos magyar állampolgárok, önfeljelentéssel reagáltak.

A rendőrség nem rég arról tájékoztatta az érintetteket: "a jegyzőkönyvben foglalt adatok alapján a fenti rendelkezésekre is figyelemmel büntetőeljárás indításának törvényi akadálya van .... A feljelentésben megfogalmazott tartalom alapján nem állapítható meg olyan jogellenes cselekmény (....), vagy magatartás, amely kapcsán bármilyen eljárás kezdeményezhető volna."

Zoltai Ákos

Forrás: Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4213372461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása