CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Csak a hazugságok, a gyalázkodások és a büntetések sorjáznak agresszív agyukból. Hülyének nézik egész Csepelt. Tönkretesznek múltat és jelent!"

2017. december 15. 05:59 - csú

kt-fidesz-2014-tol_1.PNGCsapdát állítottak csepelieknek a fideszes mamelukok? Ezután, aki a járda és az úttest közti „zöldre” áll, azt tízezer forintra büntethetik. Az Olvasó munkás szobornál úgy alakították ki a padokat, hogy oda csak a zöld területre lépve lehet helyet foglalni. Ez alkalmanként tízezres büntetést jelent majd az oda telepedőknek.

 Horváth Gyula csepeli DK-s önkormányzati képviselő írta a tegnap esti képviselő-testületi ülésről:

Összeszorult gyomorral vezetek a Szent Imre tér felé. A Klub Rádió „Beszéljük meg” című műsorában egy magát fideszesnek mondó ember beszél arról, hogy miért nincs béke ellenzék és a kormányzók között. Miért van, hogy az ellenzék mindenben csak a hibát látja meg akkor, amikor még a véletlen számítás alapján is kell, hogy jó döntést is hozzanak a kormányzók. Mélyen egyetértek a beszélővel!

Magam is felteszem a kérdést, de már a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban, a képviselő-testületi ülés színhelyén  vagyok, ahol megkapom a lesújtó választ: 

Dobák István MSZP-s képviselő megkérdezte, hogy miért van az, hogy a pénzügyi bizottság az ülésezése időpontjára a napirendeknek csak a töredékét kapta meg? A polgármester - aki az előző testületi ülésen a paraszttal hozta összefüggésbe Takács Krisztián MSZP-s képviselőt- most Dobákot találta a mulasztás hibásának. Azt mondta Borbély Lénárd az általa /Dobák István/is megszavazott SZMSZ alapján járt el, amikor a legfontosabb bizottságot kizárta a felkészülés és a véleményalkotás lehetőségéből. Gondolom akkor is, amikor 4 helyszíni kiosztású anyagot terjesztett elő, nehogy elolvashassák a nép által küldött képviselők.

Úgy tesz, mintha nem lenne köztudott, hogy a „kabinetfőnök úr” asztalán sorakoznak az anyagok és ő az, aki szelektálja, hogy melyik mikor mehet a képviselőkhöz. A céljuk nem az előterjesztések megismertetése, hanem a tények, és hatások ködösítése, az érdemi munka megakadályozása!  Ez pedig még a fideszes alaptörvénnyel is ellentétes!

Tehát, ilyen manipulációkat csak ezek a mostani, gátlástalan és a másikat semmibe vevő fideszesek mernek csinálni, tudnak tenni! Az ég-világon nem számított semmit, hogy Dobák Úr az abszolút többséget birtokló Fidesz mellett, hogyan szavaz. Fideszeséknél a tolerancia, a gyengeség jele, és még nagyobb agresszivitás, és pofátlanság a válasz. Viselkedésük, messze felülmúlja a szíjártói mélység pofátlanságról alkotott régi kategóriáit!

Azt már Dobák Úr fel se vetette, (a jegyző, meg pláne, - hát nem ellensége ő magának) hogy az SZMSZ-ben ugyan szereplő szabály miszerint az ügyrendi, módosító indítványt meg kell szavaztatni. Borbély érez magában akkora tudást, hogy egyedül dönt Dobák képviselő felvetésről, és természetesen szavazás nélkül elveti a tapasztalt képviselő ügyrendi javaslatát! Így történhetett, hogy a 18 napirendből álló testületi ülés Csepelen úgy ment le ötven perc alatt, hogy közben 20 percet Himnuszt énekeltek, és birkózó lányokat tüntettek ki!

Két fontos rendelettervezetet nyomtak be egy napirendbe, az építészeti értékek védelméről. Akkor, amikor Csepelen az ügyben kompetens helytörténészek véleményét soha meg nem hallgatják, a képviselőkhöz írott leveleiket fel nem olvassák, helyiségeikből egy sufniba száműzik őket, és amelyik kerületben Németh Szilárd mondja meg, hogy mi volt a történelem, kinek, mikor, és hol kell szobrot emelni (természetesen az ő neve kőbevésésével) közpénzből!

Abban az időben van pofájuk testület elé hozni egy ilyen anyagot, amikor éppen bontják a Csepeli Szabad kikötő volt igazgatósági épületét, összedőlés előtt áll a sportcsarnok, erodálódik a 2019-ben 100 éves Munkásotthon, és dőlnek össze a Csepel múltját fémjelző volt ipartelepek, az általuk „magyar ipar bölcsőjének” mondott műemlék épületek. A szabad kikötői épület bontása a lakosság szeme láttára történik, úgy, hogy azt a HÉV-ről bárki láthatja! Borbély mégis úgy vélekedik, hogy jópofa, amikor azt mondja: nem vették észre!

Egy másik rendelet (a zöldterületek rendjéről) lehetővé tette az eddig is alkalmatlan Sághi Közterület felügyelőnek, hogy tovább büntesse, sarcolja a csepelieket. Ezután, aki a járda és az úttest közti „zöldre” áll, azt tízezerre büntetheti. Az Olvasó munkás szobornál úgy alakították ki a padokat, hogy oda csak a zöld területre lépve lehet helyet foglalni. Ez alkalmanként tízezres büntetést jelent majd az oda telepedőknek.

Ilyen emberekkel, ilyen szinten megbékélni nem lehet! Hiába vágyik az ellenzéki képviselő emberi szóra, csak a hazugságok, a gyalázkodások és a büntetések sorjáznak agresszív agyukból. Hülyének nézik egész Csepelt. Tönkretesznek múltat és jelent! Ötszáz forintos ingyen krumpliért sorakoztatják, aláztatják az embereket. Érdemi munkára képtelenek, emberi együttélésre alkalmatlanok! Sajnos!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr913501271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása