CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy háború a kis Kevinért: itt már régóta nem a betörők reszketnek

2017. december 20. 02:34 - csú

kevin_reszkessetek_betorok.jpgNincs nyugalom, nem is lehet. Az ellenségeskedés változatlanul átszövi az egész országot. Mindenütt. Keressük az ellenségeket és igyekszünk végképp legyőzni. Ilyen légkörben aztán nagy kérdés, hogy mennyire  lehet hatásos a keresztényi szeretet és a béke hirdetése. Ugye, érthető?

Amiképpen az is érthető, hogy egy ilyen országban még a nagy tévétársaságok sem pusztán versenyeznek hanem háborúznak. Ehhez pedig mindent felhasználnak. Még Kevint is. Igen, a Reszkessetek betörők című film ifjú főhősét, aki már majdnem három évtizede hódít Magyarországon. Az RTL Klub - amely évekig karácsonyi programján tartotta a sorozatot -, már régebben bejelentette, hogy az idén lesz karácsony Kevin nélkül is. Több se kellett a konkurenciának. Ők   azt közölték, hogy

mégsem lesz Kevin nélküli karácsony, akkor majd a TV2 műsorra tűzi a őt a reszkető betörőkkel együtt. És közleményük hátterében - kimondatlanul, de mindenki számára érthetően - ott a jelzés, legyűrték az RTL-t. És ezzel folytatódott az a háború, amely önálló gyártású filmek és vetélkedők soron kívüli bemutatásával az utóbbi hetekben indult. Mintha a nézők érdekeit képviselnék. Pedig csak a sajátjaikat nézik.

Orbán Viktor meg elégedett lehet: a háborús retorika, az ellenségkeresés, a gyűlölet szítása egyre termékenyebb talajra hull. És nem lehet nyugalom.

Sebes György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2513506353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása