CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kegyelemkenyér csepelieknek is! Moldova György prognózisa: nagy balhé lesz, ha a Fidesz veszít

2017. december 22. 05:59 - csú

moldova_gyorgy_szeles_mosolya_fekvo_1.PNGA nyugdíjas kérdés a pártok homokozója lett – mondta Moldova György  az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az író hozzátette: az országban él pár százezer teljesen lerobbant nyugdíjas, akiket „lesz*rnak.” Szerinte folyamatosan nyílik a társadalmi olló a nyugdíjasok és az aktív dolgozó réteg között, az előbbiek kárára.

Moldova György az interjúban szólt csepeli tapasztalatairól is. Azokról, amelyeket a Kegyelemkenyér című, három kötetes riportkönyvének anyaggyűjtése során szerzett a kerületben. Nemcsak nyugdíjasokkal, hanem a kerület jelenlegi fideszes alpolgármesterével is

találkozott és beszélt. Az irónia sem hiányzott az író szavaiból, amikor erről a találkozóról villantott fel néhány részletet:

Rónai Egon műsorvezető  kérdésére, hogy miért szavaz annyi nyugdíjas Orbán Viktorra, Moldova azt válaszolta: a nyugdíjasok szívesen várnak prófétákat, és Kádár János is az volt. Az író szerint nagy balhé lesz, ha a Fidesz egyszer elveszti a választásokat.

Moldova György azzal zárta a beszélgetést, hogy ő maga már nem megy el szavazni, mert ez nem az ő ügye. Nekem ott a papír, ha nagyon akarok valamit csinálni – tette hozzá az író.

Forrás: ATV.HU és nepszava.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3013504457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása