CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Na, most telt be a pohár, SZTK!" Csepeli fülsértő rémtörténet

2017. december 28. 05:59 - csú

sztk-ok_7.PNG"Itt a legbetegebb az egészségügy" "De legalább propaganda tv van minden falon..."

Reméljük, értő füllel, és segítőkészséggel meghallják a csepeliek panaszát  a csepeli polgármesteri hivatalban is, és orvosolják, amit már régóta gyógyítani kellene. Ennek reményében adjuk közre a Csepel hol-mi nevű Facebook közösség egyik tagjának tegnap rögzített felháborító tapasztalatát:

"Na, most telt be a pohár csepeli sztk! Reggel fél 8-kor közlik csak délután van füll-orr gégészet és 1-től adnak sorszámot.

3/4 1 előtt balhé az előtérben mindenki sorszámot akar húzni. Sorban állás előtt ablaknál a hölgy közli 1-től írják be a betegeket. Türelmetlenül várunk majd 1 óra 50-kor közlik hogy a doktornő beteg, lemondta a rendelést.Egyik azt mondja most tudták meg a másik azt mondja 1 órája mondta le.

De ne aggódjon a sok beteg gyerek és felnőtt, el.lehet menni a

Jahn Ferencbe,ahol  sokan lennénk, menjünk a Bajcsy kórházba.

Bocsánat,de ha 1 ember rendel és beteg lesz,nem.kellene valakit behívni???

Szórakozunk egymással?? És ezért fizetjük a TB-t is. Felháboritó. Ilyenkor mi van? Mindenki dühöng ez nem az első eset. Ezen nem.lehet változtatni???????

Elnézést ha nyers voltam,de felháborító."

Részlet néhány reagálásból, kommentből:

Ezután a sztori után még ideggyógyászt is keresnék, mert tuti felrobbantam volna. Persze sok sok ilyen “élmény”-en estünk már át mindannyian, de nem lehet szótlanul elviselni már.

- Régóta ez megy... Így próbálják a magán rendelesekre csalogatni az embert,h megtobb bőrt húzzanak le rólunk.... Nem csinál ezzel senki semmit... Ugyan úgy ahogy a deltepsivel se.

- Mért kell belekeverni a kórházat?Árad belőled a rosszindulat!!BÚÉK.

Itt is és a Heim Pálban is ,sajnos. Pénzed nincs,hagyj fel minden reménnyel!

- Szóval akkor ebből is magánorvos kell.Csak.győzzük fizetni.

És ez csak rosszabb lesz... becsüljük meg azt a néhány még pályán maradt eü dolgozót..

- A fül-orr gégészeten csak egy orvos rendel, a többi már réges régen kilépett! Nekem is kellene mennem, de halogatom, pontosan ezekért a problémákért!

Ebben az országban már betegnek sem szabad lenni!

- Akihez en jarok nogyogyaszhoz csak hetfon 5-tol 8ig rendel, 4tol van bejelentkezes, ez viszonylag konnyen kivitelezheto volt( ha vki 5re megy mar kb sorra sem kerul) de most h sorszamot is kell huzni ha epp 4elott 3perccel kerul oda az ember nem is engedik bejelentkezni...

- Aki tud Csepelen maszek orr-füll -gégészről az irja meg nekem,előre is köszönöm fontos lenne!

- Érdekel engem is.

Van két magán fül-orr gégész Csepelen, de esélytelen bejutni. Én december elején próbáltam bejelentkezni hozzájuk (fülgyulladással, tehát sürgős lett volna) és január végére akartak időpontot adni.

Itt a legbetegebb az egészségügy.

- Szomorú, de igaz!

- Szerintem nem az sztk-t és nem az orvost kell hibáztatni, hanem az egész magyarországi egészségügyi ellátórendszer t. Egészen pontosan azt a párszáz döntéshozót, akik ezt idáig juttatták. Sajnos ez egyre rosszabb lesz.

- Hát Te nem olvasod a híreket? A magyar egészségügy egy európai sikertörténet.
Mondják ezt szemrebbenés nélkül, holott a Tíz parancsolatban le van írva, hogy "Ne hazudj" Igaz, az is, hogy "Ne lopj".

Más híradásokat nézünk, valószínűleg itt a probléma. Ja meg a tapasztalat az amit nem tud semmilyen propaganda gépezet überelni.

- De legalább propaganda tv van minden falon...

Durva!  Én meg még sokan mások ma úgy jártunk,hogy reggel hívtam a gyerekrendelőt azt mondták nincs a saját dokink de 5-7 van a másik doktornő,még jó,hogy 16 órára odamentünk hogy ne ezredikek legyünk,ugyanis változás volt,3.doktornő rendelt s csak 2-5ig!De sokan fél 5 körül érkeztek,mert reggel azt mondták 5-7 lesz rendelés.gondolom túlóráznak majd,mert lesznek akik 5 körül mennek majd le 

- Most mi a baj? Van stadion, tengernyi......... szavazz a fityiszre........

- Már attól hogy olvastam mi történt...tiszta ideg lettem

- Már attól hogy olvastam mi történt...tiszta ideg lettem

Ha Edda koncentre és jégpálya üzemeltetésre van pénz (ami nem kevés pénzbe kerül), akkor biztosan tellene több orvos fizetésére is. Lenne több orvos az sztk-ban, csak meg kéne őket fizetni.

Forrás: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4513528681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása