CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mészáros Lőrincet, Tiborcz Istvánt és Andy Vajnát tartják az emberek a legkorruptabbnak

2018. március 12. 02:55 - csú

meszaros-tiborcz-vajna.PNGA magyar nemzeti  korrupciós vetélkedő bajnoka és dobogósai 

A választók 53 százaléka szerint nőtt a korrupció az elmúlt nyolc évben – derült ki egy friss közvélemény-kutatásból. A felmérés alapján 79 százalék szerint szükség volna független korrupcióellenes ügyészségre.

Az emberek nagy része elítéli a korrupciót, de sokan már  belefásultak a témába. Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök vejét pedig az ország harmadik legkorruptabb

személyének tartják. 

A magyar kormányhoz közel álló vállalkozók, illetve maguk a kormány tagjai is valamilyen módon érintettek a korrupcióban – vélekednek az emberek. Ennek a listának az élén három személy áll: Mészáros Lőrinc, Andy Vajna és Tiborcz István. Utóbbi a miniszterelnök veje, aki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) mostani jelentéseinek következményeként került az érdeklődés középpontjába. Tehát ez a három személy olyan, akikről azt gondolja a magyar társadalom többsége, hogy biztosan korruptak – nyilatkozta a Závecz Research közvéleménykutató cég vezetője.

Forrás: nyomtassteis.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2613730038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása