CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli Hírmondó: Helyre kis igazítás! Tisztesség? Ugyan már! Inkább túróst és sertésszüzet kínálnak kiscsávóval

2018. március 19. 05:59 - csú

vida-borbely-nemeth-777_2.pngVida István, Németh Szilárd és Borbély Lénárd magyarázza a bizonyítványt. Nem szégyellik magukat a legfőbb magyar bírói fórum ítélete után?

Ami a Csepeli Hírmondó (CSH) március 15-én március 16-i dátummal megjelent 10. számából kimaradt, azt mi közzétesszük, ami megjelent, arról elmondjuk véleményünk

Kimaradt egy rövid, de sokat mondó cím a CSH-ból! A címnek a következőnek kellett volna lenni:

A Kúria elítélte a Csepeli Hírmondót

A legfelső bírói fórum verdiktje hosszas huzavona után végre megjelent a CSH-ban, így szól:

„A Kúria megállapítja, hogy a Budapest, XXI. kerület, Csepel Önkormányzatának Csepeli Hírmondó című sajtótermékének 2018. február 22-én megjelent IX. évfolyam 7. száma megsértette a jelöltek és jelölő szervezetek közti esélyegyenlőséget azzal, hogy Német Szilárd István, a FIDESZ-MPSZ és KDNP közös országgyűlési képviselőjelöltjét népszerűsítette.

A Kúria a Csepeli Városkép Kft. médiatartalom-szolgáltatót eltiltja a további jogsértéstől, és egyben kötelezi, hogy jelen végzés kézhezvételétől számított legközelebbi számban, a jogsértő közléshez hasonló módon jelen végzés rendelkező részét tegye közzé.”

Elvileg ezzel a közléssel jogerősen lezárult az a tortúra, amelyet Juhász Péter és dr. Szabó Szabolcs, az Együtt politikusai azért vállaltak, hogy megvilágítsák,  mekkora pofátlanságokat művelnek a CSH-nál azok, akik közpénzen a Fidesznek kampányolnak és az ellenzéket gyalázzák. Azért csak elvileg zárult le ez az ügy, mert a CSH legutóbbi számából látható, a lap előállítói megrándították a vállukat, és ott folytatják, ahol abbahagyták.

Már a Kúria jogerős döntését is eldugták. A cím nélküli sorok a

lap 16. oldalának alján találhatók. Ember legyen a talpán, aki rábukkan. Így természetesen szó sem lehet a kúriai döntés végrehajtásáról, hiszen a legfelsőbb bírói verdikt rendelkező részét NEM a jogsértő közléshez hasonló módon tették közzé. A február 22-i szám hemzsegett a Németh Szilárdot dicsőítő, fényező cikkektől. Történetesen a 16. oldal a kivételhez tartozott…

Ezen túl azonban a CSH mostani száma sem tud meglenni Németh Szilárd szédelgő feldicsérése és vetélytársai alázása nélkül.

Ennek ellentételezéseként viszont a CSH gyártói egy szót sem szólnak a csepeli közélet forrongó kérdéseiről. Például: hova lett az SZTK ‑ hivatásgyakorlásában hat hónapra felfüggesztett ‑ főigazgató főorvosa? Mi van a Gubacsi híddal? Miért kell nyakig sárban caplatni a Daru-dombnál? Mi lett a sorsa a dombra elköltött 300 millió forintnak? Arról földi halandó – a polgármesteren és állandó tettestársain kívül – miért nem tudhat, miért nem kap egyenes választ? Kinek, miért és hogyan játsszák át a csepeli Hévet?

Ezekre a kérdésekre egy sor sem, de a Weiss Manfréd nevével visszaélő terv fényezésére azonban két csicsás oldal is jutott. Ezen többször elkoptatott ígéretekből raktak össze új kampányfüzért. Több száz új térfigyelőről, Háros és Újfalú új esélyéről hadoválnak. „Felépítjük az új csepeli zsinagógát”- ígérik, miközben annak már régóta állnia kellene, hiszen Németh Szilárd rakta le az alapkövét még az évtized elején…A Csepeli Munkásotthont újjá akarják éleszteni, miközben az most is sok ezer csepeli kedvelt helye. A nagy múltú kulturális intézmény közönsége pontosan tudja: ahhoz, hogy a Munkásotthont újjáélesszék, először meg kell fojtani. Németh Szilárd, Csepel jótevője ezen mesterkedik nyolc éve…

Csepel jelenlegi képviselőjéről, dr. Szabó Szabolcsról szólva a CSH sütőipari fejtegetésekbe bonyolódik és többször nagy túrós palacsintát emleget, majd a Fidesz mostani kedvenc, gyakran lenyelt csemegéjéről, a buktáról értekezik a szerző (ő tudja, miért?!). Németh Szilárd hírhedt rovata milánói sertésszűzzel traktálja az olvasót, aki megtudhatja, a rezsibunkó nem csak a lesújtásra, hanem a gyerekek nyelvének művelésére is alkalmas. A főztjét ugyanis olyan vagány kifejezésekkel ajánlja mint „repetainger”, „bombabizotos”, „kiscsávó”…

Ha már a kampánymenünél tartunk, akkor felhívjuk a figyelmet arra, hogy hab a tortán a Csepeli Hírmondó címlapja: ott megjelenésként március 16. van megjelölve, de sokan jelezték, hogy már a nemzeti ünnep, március 15. délelőttjén kidobták a frissen kézbe vett lapot….A kidobást blogunk helyteleníti, mert meg kell ismerni a fideszes propagandisták véleményét is.

Több olvasónk viszont arról számolt be, hogy a legutóbbi CSH-t nem dobták be hozzá. Kérdezik:

Mi van a Csepeli Hírmondóval? Nem mintha annyira hiányolnánk a lapot, különösen a február óta hetente megjelent lapszámokban olvasott nyílt uszításokat, Németh Szilárd kendőzetlen, gusztustalan népszerűsítését, de azt írták, hogy a lap újabb száma, március 16-án jelenik meg.

A lap tulajdonosa, az önkormányzat, de a kiadó, a Csepeli Városkép Kft. honlapjain sem olvasható egy sor sem, miért késik a lap 10. számának megjelenése. Pedig legalább annyi tiszteletet érdemelnének a csepeli olvasók, hogy elnézést kérünk, de…

Ahogy nézem, senkinek sem jutott eddig eszébe a tájékoztatási kötelezettség sem. Az önkormányzat, a Csepeli Városkép Kft. és a Csepeli Hírmondó honlapjain nem olvasható semmi a lap megjelenésének elmaradásáról, illetve okairól. Miért? Talán megsértődtek, mert a Kúria eltiltotta a lapot a nyílt jogsértéstől, s már a fideszesekből összeállított helyi választási bizottság is el kellett, hogy ítélje azt a disznóságot, amit a Fidesz és Németh Szilárd győzelme érdekében folytatott az Ábel Attila alpolgármester által irányított CSH?

A lap eddigi, kéthetenként megjelent számai, a választások miatt hetente kiadott számok cikkeinek gátlástalan, hazug migránsozása, az ellenzék tudatos lejáratása, Németh dicsőítése, a bírósági ítélet eddigi figyelmen kívül hagyása bizonyíték: nem sértődősek az urak. A kiadó vezetője gondolkodott már a bírósági, választási bizottsági döntéseken? A felelősség a tulajdonosé, hiszen gyakorlatilag ott szerkesztik a lapot. Lehet, hogy a szerkesztőségben áll a bál?

V-A

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8513748990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.03.19. 07:21:58

Szégyenletes amit a Borbély-Ábel-Vida triumvirátus csinál! Figyelmen kívül hagyták a Kúria ítéletét, távozzanak a közéletből!
süti beállítások módosítása