CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán bűnözőket rejteget és démonokkal harcol?

2018. április 04. 01:02 - csú

orban_viktor_a_jeges_tekintetu_felcsuton.jpgMár késő. Nem tud visszafordulni. A vezér magánya a felcsúti díszpáholyban

Már nincsenek is szavak arra, milyen aljas a kormány menekültellenes kampánya. A legújabb plakáttal minden határt átlépett. A csordaként fotózott, többnyire nem európai fehér emberekből álló tömeg, rákopírozva a közlekedési STOP tábla képe. Már felirat sem kell.

Elég az ellenség kimerevített képe, jöjjön csak elő a már jól felkorbácsolt félelem, még egyszer így a választások előtt néhány nappal, néhány órával. Nyilván mindenkiben lakik valamitől való félelem, és az ördögi kampánygépezet kitervelői tudják, ezeket az egyéni félelmeket egy-egy ellenségképpel lehet kollektív indulattá építeni.

Mindeközben sorra lepleződnek le a kormányhoz

köthető vállalkozók és szerencselovagok titkos pénzügyei – svájci számlák, offshore-ba menekített gyanús pénzek, két-három strómanként működő álvállalkozó hetente elnyert milliárdos közbeszerzései…És most már az is a számlájukat terheli ott a miniszterelnök körüli hivatalokban ülőknek, hogy a letelepedési kötvényekkel iszlám bűnözők, pénzmosók és kábítószerdílerek is bejutottak és kaptak teljes jogú uniós állampolgárságot - magyar papírjaikkal.

Így teljes a kép. Orbán kreált ellenségekkel – vagyis démonokkal harcol, közben valódi ellenségeket, bűnözőket rejteget és használ a rendszer, amit kiépített. És akkor ismét előttünk a kérdés, amire a közelmúlt történelmében már ugyan többször megtaláltuk a választ, de megint meg kellene keresni: mikor veszi észre a többség, hogy éppen attól kell félni, aki másokkal riogat bennünket?

Rózsa Péter

Forrás: Klubrádió

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8613804610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása