CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Üres pavilonok, kivágott fák a Szent Imre téren! Nem rombolják tovább?

2018. április 04. 05:59 - csú

pavilonok_a_szent_imre_terre_2.PNGCsepelen, a Szent Imre téri pavilonok pályáztatásának ki tudja hányadik szakasza kudarcba torkollt. A teljesen felesleges és bűnös beruházásra 34 lehetőségből csupán 3-ra jött értékelhető ajánlat. Júliusig, - ha vissza nem lépnek - talán ezekben megkezdődhet az üzemeltetés! A többi, meg üresen rohad! Később talán új pályázatot ír ki rájuk a beruházást eszetlen fakivágással ide erőltető Németh-Borbély tandem. Addigra azonban új szelek is fújhatnak, s ez következményekkel is járha azok számára, akik a közpénzt ily esztelen, és felesleges módon szórják! - írja Facebook oldalán Horváth Gyula DK-s önkormányzati képviselő.

Horváth Gyulának igaza lett (újra)! Történt ugyanis, hogy a kudarcról egy szót sem szólva, az önkormányzat örömhírként, kiemelve közli,  "Ismét elérhető a Pavilonok bérbeadására kiírt pályázati lehetőség!" Bármennyire is értelmetlenül és

nagy betűvel írják a pavilont, attól még nem lesz nagyobb keletje. A pályázati kiírás valódi stílusparádé, ezért a szövegétől nem fosztanánk meg olvasóinkat. Így szól:

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata bérleti pályáztatás útján ismét meghirdeti az Önkormányzat tulajdonát képező, nem lakás céljára szolgáló, emeltszintű szerkezetkész állapotban átadásra került üzlethelyiségei  közül a B1-B3, és B6 jelölésű (pavilonok) bérbevételét.

A pályázható ingatlanok címe: Szent Imre tér dél-nyugati sarka (hrsz.: 208664/1) A pályázat benyújtásának határideje: A pályázati felhívás megjelenését követő 15 naptári napon belül (április 3.). A pályázat elbírálásának ideje: A pályázati határidő leteltét követő 60 napon belül. A pályázati kiírás és annak mellékletei ITT tölthetők le.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6213782598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása