CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A szavazófülkében ön egyedül lesz: vasárnap elzavarhatja a tolvajokat, Orbán Viktort és a Fidesz-kormányt

2018. április 07. 04:24 - csú

rajtunk_hiztak_2010-2018.PNGOrbán Viktor és Németh Szilárd nem fér a bőrébe: rajtunk híztak 2010-től 2018-ig. Gatyába kell rázni a hatalmat!

A kormányváltás receptje már megvan: Csepelen, Soroksáron és az ország összes településén többen kell szavaznunk, mint négy évvel ezelőtt. Az egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre, CSepelen és Soroksáron dr. Szabó Szabolcsra, a listán pedig arra a pártra adjuk voksunkat, amelyik szimpatikus, és várhatóan elér legalább 5 százalékot.

Azok, akiknek elegük van az Orbán-kormányból, most akarnak megszabadulni attól a fideszes politikai elittől, amelyik nagyipari mértekben lop, urizál, pökhendi, érzéketlen a szegények problémái iránt, és le is nézi őket.

Egyre többen érzik úgy, hogy

most kell eldönteni ezt a kérdést, mert lehet, hogy négy év múlva már késő lesz.

A Fidesz hódmezővásárhelyi súlyos választási veresége óta mindenki tudja, hogy Orbánék kisebbségben vannak az országban. A maradék szavazótáborukat is csak döbbenetes hazugságokkal, félelem- és gyűlöletkeltéssel képesek egyben tartani.

Ha mi, a többség, okosan szavazunk, akkor április 8-án, vasárnap elzavarhatjuk a hatalomból Orbán Viktort, Németh Szilárdot és állandó tettestársaikat. hogyan_szavazzunk_okosan.PNG

eselyes_ellenzekiek.PNG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8713815474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása