CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Halász Imrét köszöntik ma délután öt órakor a Csepeli Munkásotthonban

2018. május 08. 01:23 - csú

halasz_imre-5-eddig_a_legjobb-333_1.pngNyolcvan éves Halász Imre, költő,  újságíró, Csepel és a Csepel-szigeti települések közéletének, XX. és XXI. századi történetének krónikása, a Csepel újság egykori munkatársa, a kerület kultúrális arculatának formálója, az itt élő emberek hétköznapjait, gondjait, érzéseit csodálatos publicisztikai és lírai eszközökkel bemutató személyiség.

A jeles ünnep alkalmából Lengyel Géza "Reggeltől reggelig" címmel születésnapi zenés irodalmi estet szervezett a Csepeli Nívódíjjal is kitüntetett Halász Imre tiszteletére a Csepeli Kultúrális Központ Tamási Lajos Irodalmi Klubjával közösen. Halász Imre hosszú évtizedeken át vett részt az egykori Olvasó Munkásklub munkájában. A közönség itt ismerhette meg a költő több versét, miközben ő maga sok pályakezdő újságíró és irodalmár útját egyengette szeretetével, értő kritikájával.

A Csepeli Munkásotthonban ma 17 órakor kezdődő programban közreműködik: Bata Éva, Stancsics Erzsébet, valamint Kisgéczi Domonkos (citera), Katona Mária (ének)  és Szöllősi Dávid (mandolin).

Az irodalmi estre, amelyre a belépés ingyenes minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezők.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2913898798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása