CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak csendben, csak halkan! Ma már minden a gyűlölködésre van beállítva?

2018. június 06. 01:32 - csú

szerenad_tanaroknak.PNGNa-na! Jó lesz vigyázni a tanároknak adott szerenáddal! A vidám, csengő ének megzavarhatja egy morcos, de békés polgár nyugalmát, és akkor....Lesújt az Orbán-kormány vasökle a diákok közé is...

Azt nyilatkozza a jelenlegi magyar miniszterelnök, hogy otthonában senkit nem lehet zargatni (plusz szomszédok). Kézenfekvő a visszavágás: talán akkor mégsem kellene bugyuta „konzultációkkal” bombázni a magántulajdonomban lévő postaládát!

De – átlépve ezt az alacsonyra tett lécet – felteszem a kérdést: Mi van, mi lesz a szimpátiatüntetésekkel? S megelőzve a felzúdulást – hogy mi?! – vázolok egy történetet.

A régmúltban elérkezett a – napjainkban is dívó – ballagási szerenád időszaka. Az osztály úgy döntött, annak a tanárnak is énekelünk, aki minket ki nem állhat, s mi sem soroltuk a kedvencek közé. Egy életünk, egy halálunk!

Utolsónak hagytuk e rizikófaktort. Éjnek évadján ott álltunk a panel tövében, s rázendítettünk. Sokáig semmi. Aztán fény itt-ott, fejek az ablakokban, fémcsörrenés: dobálták nekünk a forintokat!

S egyszer csak leereszkedett egy csomag a vágyott célpontból: sok–sok Sportszelet himbálódzott előttünk. Fentről egy integető kéz.

Szóval már ezt sem lehetne. Minden a gyűlölködésre van beállítva. Esetleg még nosztalgiázhatunk.

Forrás: msz (ÉS)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5714021456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása