CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

(Szó)csőbe húzták Németh Szilárdot, és ki sem akar jönni belőle

2018. június 27. 05:46 - csú

nemeth_szilard_a_tengereszekkel_a_vizen_meg_nem_jar.PNGCsepel büszkesége a vízen még nem tud járni, de már készül, és hamarosan kifőzi a nagy produkciót

Mondhat bármit az ellenzék, a Kúria, a csepeli baloldali, független médiay, a Németh Szilárdot leszavazó csepeli többség, de a  fideszes vezetésű önkormányzat szócsöve, a Csepeli Hírmondó akkor is bármit leközöl a csepeli országgyűlési választásokat másodszor is elbukó képviselőről.

Mostanában változatlanul „tovább dolgozik”, éppen katonáskodik, olvashatjuk az írásokból, és állítólag egyre inkább beleéli magát a szakma fortélyaiba. Már ismeri a magyar haditengerészet múltját, jelenét, most már a jövőjét tervezi, de a katonasírok mélységeivel is kezd tisztában lenni.

Egy honvédelmi miniszterhelyettesnek, aki egyben a minisztérium parlamenti államtitkára, ugyanis tisztában kell lenni még a „csibészes katonaromantikával” is, amit egy honvédségben kiszolgált bakának egyébként sem illik elfelejteni.

Németh Szilárd volt katona, bár igaz,

ennek alapján hazánk 40-50 év körüli és a feletti férfitagjainak többségére is rá lehetett volna bízni a honvédelmi miniszterhelyettesi feladatokat. Tény viszont, hogy nem sok Fidesz alelnök került ki közülük, még kevesebb főzött már „kötcsei üstben” pincepörköltet (több tízezer forintból) a Kedves Vezető és baráti köre részére, nemzeti színű mezben. Arról nem is beszélve, hogy csak Németh Szilárdot kellett „eldugni” a média elől. A témához javasolt írásaink:

http://csepeliek.blog.hu/2018/05/13/hova_dugja_orban_nemeth_szilardot#more13908942

http://csepeliek.blog.hu/2018/06/04/bejelentes_nelkul_hagyta_abba_nemeth_szilard_a_csepeli_fozocsket#more14020064

Itt kell megemlítenünk, hogy a nagy rezsiharcos nemrégiben nyilvánosságra hozott bevallásából megtudtuk azt is, hogy Németh pártalelnök, képviselőjelölt úr nulla forintból(!) gazdálkodta ki az idei országgyűlési képviselői kampányát.

http://csepeliek.blog.hu/2018/06/07/nemeth_szilard_nulla_forintbol_gazdalkodta_ki_az_idei_kampanyat

Állítólag csepeli, soroksári hívei, mindazok, akik rá szavaztak, gyűjtést indítottak a Csepeli Hírmondó és az egyéb szervek (nyomda, plakátragasztók, a kampányanyagokat kihordását biztosító posta, a plakátok elhelyezését biztosító és végrehajtó cégek stb) részére, nehogy Németh több milliós nagyságú kampánytámogatása miatt veszteségeik legyenek. Sokat kell összegyűjteniük, mert csak a Csepeli Hírmondó választási számainak megjelentetésére 32 milliót hagyott jóvá a fideszes többségű helyi képviselő-testület. (Felhasználásáról azóta sem számoltak el a kerület vezetői.)

V.A.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8714063709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása