CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

S Z E M T E L E N S É G

2018. július 01. 05:25 - csú

csillagtelepi_szemeszet_2018-06.jpgMár lassan egy éve, hogy Csepelen, a Vénusz utcai szakrendelőből kirúgták a szemészetet a fideszes kerületvezetők.. A helyén még mindig nincs rendelés. Tábla, szerződés (bizonyára valamelyik csókossal) már van, de orvos, és ápolói személyzet meg optika még mindig nincs! Pedig a kerület mostani vezetői pontosan tudták, hogy mikor jár le a régiek szerződése. Tudták, ha váltani akarnak, mikor kéne tárgyalniuk, mikor kéne szerződniük. Direkt nem léptek! 

Azért nem tették, mert büntetni akarták a csepeli embereket!  Ezt bizonyítja, hogy nem az ellátás átalakítása, a színvonal és a komfort emelése hanem a régiek kizavarása, és a csepeli rászoruló lakosság szemészeti ellátásának megszüntetése volt a cél. 

Közel egy éve nincs szemészet a Vénusz utcában. Üresen tátong az erre a célra épült épület első emeletének nagy része. Pedig oda a látássérültek a vakok és gyengén látók, az öregek közlekedését segítendő,

beruházásokat (liftet és közlekedéssegítő berendezéseket) épített a szocialista vezetés. 

A szemészet - orvosostul, asszisztensestül  az Árpád utcai „Iparosok Háza” épületbe volt kénytelen menekülni a hatalmi arrogancia és a buta erőszak elöl! Ott, a Vénusz utcainál rosszabb körülmények között látja el a kerület rászorultjait, a lelkiismeretes és igen magas szinten gyógyító szemészeti team. Eközben az erre a célra épült helyiségek üresen tátongnak!

Bizonyára az így megspórolt pénzből építtette Borbély Lénárd az üresen tátongó pavilonokat a Szent Imre térre, hajóztatja a nyugdíjasokat, és küldi már a fiataloknak is a születésnapi köszöntő-leveleket, (ami ugyan kissé tolakodó, de megérthető). Csak az nem érthető, hogy nem látja:  ezektől a rendezvényektől, még senkinek a látása nem javult meg! 

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1214065847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása