CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyűlt a szemét, gyűlt az indulat, most azt ígérik, ma elviszik Csepelről a szelektív hulladékot

2018. július 21. 05:34 - csú

szelektiv_hulladek_gyujtese.PNGSajnos, Csepelen nem mindenhol természetes, aminek végre már természetesnek kellene lenni

Nem szólt a Csepelieknek előzetesen senki, hogy baj van. Így megy ez mostanában a szigeten sok dologgal. Akinek hivatalból, egymillió forint körüli fizetésért a kerület lakóinak a tájékoztatása lenne a feladata, az hallgat vagy elhallgat. Minden energiáját a kozmetikázás és az ellentétek szítása köti le, a problémákat és a szemetet igyekszik a szőnyeg alá söpörni, amíg lehet. A szelektív hulladék nem hagyta magát, annak felgyülemlését már nem lehetett elfedni. 

Az Itt lakunk hírportál csepeli kiadásának több olvasója ugyanis  jelezte a szerkesztőségnek, hogy a Fővárosi Közterület-fennató Zrt, az FKF nem szállította el a szelektív hulladékot az előre megjelölt időben.

A hírportál munkatársa utánajárt, hogy mi az oka a lakosságot bosszantó ténynek.

Azt írják: 

Megkerestük a szolgáltatót, ahol azt a választ kaptuk, hogy „ideiglenes munkaerőhiány miatt” Csepel egyes részein a lakossági szeletív hulladék begyűjtést késve tudják elvégezni.

Az esetlegesen elmaradt ürítések pótlását július 21-én, szombaton végzi el a társaság. Az FKF azt kéri az érintett lakóktól, hogy a teli szelektív kukákat hagyják az ingatlanok előtt.

Forrás: 21.kerulet.ittlakunk.hu

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6014126101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása