CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nicsak, nicsak! Kinek a haverja hever egy ügynökségi lista hátterében?

2018. július 24. 03:33 - csú

werner_peter_-arc.PNGA 24.hu megszerezte a Magyar Turisztikai Ügynökségnek (MTÜ) pénzért tanácsokat adó szakértők listáját, akik között sokan kötődnek a NER fontos szereplőihez. 

2018-ban összesen tizenegy külső tanácsadóval kötött szerződést az MTÜ, közülük kilencen az úgynevezett Turisztikai Szakmai Tanácsadó Testületben dolgoznak, a nevük mögé zárójelben odaírtuk bruttó havi javadalmazásukat is, amelyen felül költségtérítésre jogosultak:

  1. Csák János (300 ezer forint)
  2. Folly Réka (300 ezer forint)
  3. Herczeg Ágnes (300 ezer forint)
  4. Káel Csaba (360 ezer forint)
  5. Kieselbach Tamás (300 ezer forint)
  6. Molnár-Bánffy Kata (300 ezer forint)
  7. Pál István (300 ezer forint)
  8. Vitézy Dávid (300 ezer forint)
  9. Zoboki Gábor (300 ezer forint)

Figyelmünket most csak egy személyre összpontosítsuk, mert sok minden kapcsolja a volt csepeli polgármester udvartartásához:

Folly Réka a Folly Arborétum és Borászati Kft. tulajdonosa. Férje az a Werner Péter, aki egykor a Németh Szilárd által vezetett csepeli önkormányzat városgazda cégének vezetője volt, és a szintén fideszes vezetésű XVIII. kerület városgazda cégének is dolgozott az igazgatósági elnöke.

Meddig érnek ezek a kapcsolatok? És mennyit érnek? De miért a mi zsebünkből fizetik ki a haverokat? 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3714131391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.07.24. 07:34:04

Werner Péter és Vida István Németh Szilárdnak még annyit is megért, hogy ORBÁN VIKTORT ELÁRULJA! 2013-ban Orbán pártelnöki minőségében utasította a választókerületi elnököket, hogy fizettessék vissza az önkormányzati vezetők és önkormányzati cégek vezetői 2 MILLIÓ FT-OT MEGHALADÓ JUTALMÁT/PRÉMIUMÁT! Werner és Vida 6-6 MILLIÓ Forintot vihetett haza 2013-ban!
NÉMETH ELÁRULTA ORBÁN VIKTORT! Csepelen nincs egy tisztességes fideszes, aki ezt Orbán tudomására hozta volna! Fejétől bűzlik a hal! Németh parancsol Csepelen, holott SENKI SEMMINEK NEM VÁLASZTOTTA MEG! Meddig lehet még Németh honvédelmi államtitkár?

Tarjányi László 2018.07.24. 07:42:58

Szegény Csák János! 300 ezerért kuncsorog Orbánnak? Holott Hernádi Zsolt előtt ő volt a MOL elnök-vezérigazgatója és egyben az OTP alelnöke! Nagyon megjegyeztem a nevét, annyira bosszantott ez a kettős pozíció, hogy 2001-ben ezért dolgoztam ki azt a gondolatot, amelyet 2002-ben gázár-kampányként híresült el! Bár ne küldtem volna el 2002. április 9-én 15:55-kor Kövér László kampányvezetőnek a Fidesz Lendvay utcai székházának faxára, akkor Orbán egy véglegesen bukott politikus maradt volna!
Mea culpa, mea maxima culpa.
süti beállítások módosítása