CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vitaest lesz a Munkásotthonban ma délután öttől a ház baráti körének szervezésében a csepeli intézményről

2018. augusztus 28. 04:24 - csú

csepeli_munkasotthon-nagy_joskaval-777_3.pngMindenkit szeretettel várnak a Csepeli Munkásotthonban ma 17 órától arra a vitaestre, amelyen a kerület kulturális helyzetéről, azon belül a Munkásotthon helyzetéről lesz szó.

A beszélgetést a Csepeli Munkásotthon Baráti Köre nevű Facebook-csoport kezdeményezte, a találkozóra minden érdeklődőt hívnak, és ígérik: lehetőség lesz megismerkedni nem csak egymással de véleményeket, ötleteket cserélni, tájékozódni is.

A ma esti  konzultáció csak az első alkalom lesz arra, hogy

a csepeliek átbeszéljék, merre érdemes továbbmenni az otthon fennmaradáséért vívott küzdelemben – közölte a 21órával Takács Mónika. A nagy múltú intézmény vezetőjének reményei szerint ezek a találkozók a jövőben rendszeresek lesznek.

A Csepeli Munkásotthon Baráti Köre a közelmúltban azzal a céllal jött létre, hogy támogassa a közel 100 éves Csepeli Munkásotthon fennmaradását.

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3314206897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása