CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Már Csepel polgármesterét is zavarja a kerületi közlekedési káosz, de ő semmiről sem tehet…

2018. augusztus 29. 11:23 - csú

borbely_a_tuzolto-35_igeret-777-vagott.pngAz ígérgető Borbély Lénárdnak most jó szolgálatot tesz  a védősisak. Záporoznak rá a csepeliek kérdései a közlekedési káosz, az utakon kialakult gigadugó miatt. Eddig miért nem emelte fel a szavát a kerület lakosai érdekében? Miért hagyta, hogy így legyen?

Arra kényszeríti a csepelieket Csepel polgármestere, hogy az ő – valóban szép, bájos – családját nézzék meg először, ha Csepel legaktuálisabb, legégetőbb kérdéseiről akarnak HIVATALOS tájékoztatást kapni – írta egyik olvasónk néhány perccel ezelőtt.

Mint megtudtuk, Borbély Lénárd a saját Facebook oldalán, felesége és három kisgyermeke alatt méltóztat végre néhány szót szólni arról a közlekedési csődről, gigaőrületről, amely az M0-ás szigetszentmiklósi csomópontjának lezárása miatt alakult ki Csepelen és a szigeten. A sok tízmillió forintért kiépített, fideszes egyeduralom alalt álló önkormányzati média eddig egy szót sem szólt a napok óta tartó csepeli agyrémről. A Borbély-Ábel tandem magára hagyta a csepelieket a slamasztikában.

Borbély Lénárd  fentiekben vázolt idillikus családi háttérrel viszont még csak elnézést sem kér a csepeliektől a kialakított helyzet miatt. Bejegyzéséből világossá válik: neki mint Csepel polgármesterének semmi köze sincs az egész cirkuszhoz. Ő ezt kívülállóként szemlélte eddig, de most,

hogy a Fővárosi Közgyűlésre kellett mennie Csepelről, már megszólalt:

„Teljesen elképesztő, ahogy sikerült megbénítani Csepel és Csepel-sziget forgalmát. Jó lett volna, ha a környező útépítések és körforgalom építői egyeztetnek egymással, és erről a mi kerületünket is tájékoztatják. Bár ezzel sem mennénk sokra, mert nem mi építkezünk.

35 perce vagyok úton a Fővárosi Közgyűlés mai ülésére (ami 15 perc múlva kezdődik), és most vagyok csak a Kvassay hídon. Pontosabban itt is csak állok.

A Popieluszko utca felújítását ezek után biztosan elhalasztjuk jövőre.

Jó lett volna ésszel tervezni és egyeztetni...”

Bízunk benne, ha másként nem, akkor Rogán Antal helikopteres deszant alakulatával, csak megérkezik a Belvárosba Borbély Lénárd.

Azt is reméljük, hogy sikeres hazatérése után, leereszkedve, végre méltóztatik néhány szót szólni a csepeliekhez, miután elintézte, hogy, ha kell, óráról órára tájékoztassák a csepelieket a kerületi-szigeti közlekedési káoszról, az agyrém elkerülésének, mérséklésének lehetőségeiről. Mi csak a kezdő szavakat adjuk a polgármester szájába. Borbély Lénárdnak ezzel érdemes kezdenie mondandóját: Bocsánatot, elnézést kérek a csepeliektől…

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7814209639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása