CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jó reggelt, polgármester úr! Föl tetszett már ébredni? Csepeli jókívánságok Borbély Lénárdnak

2018. augusztus 31. 05:56 - csú

kozl-dugo_5.jpg"Nem felejtjük el. Ott leszünk jövőre az önkormányzati választáson. Meg fogjuk 'köszönni', s ahogy tavasszal a parlamenti mandátumra, úgy majd a polgármesterire nézve is jelezzük a véleményünket."

Annyi áldást politikusnak még nem kívántak, mint amennyi Borbély Lénárdnak, Csepel polgármesterének jutott hétfő óta a csepeliektől. Oka volt és van ennek. Csepelt és Csepel-szigetet a közutakon szinte teljesen elvágták a külvilágtól az M0-ás és a rávezető (levezető) Csepeli út felújítása miatt. A fekete hétfőtől kezdve csepeliek ezrei kerültek csapdába, ha személyautóval kényszerültek munkába indulni, ügyes-bajos dolgaikat intézni. Mit tehettek a kárvallottak mérgükben? Dühösen emlegették azt, akitől a segítséget vártak volna, Borbély Lénárd polgármestert.

Valamilyen megoldásban reménykedtek, de nagy szükség volt a tisztességes tájékoztatásra is, hogy mindenki saját maga mérlegelje, milyen kockázatot vállal, ha ilyen borzasztó körülmények között nekivág az útnak. Borbély Lénárdtól napokig sem a megoldást, sem a tájékoztatást nem kapták meg.

Múltak az órák, múltak a napok, de Borbély Lénárd meg sem szólalt. A csepeliek minden elképzelhető és elképzelhetetlen fórumon mondták a magukét a fejetlenség miatt, de Borbély Lénárd hallgatott mint…, szóval meg sem szólalt. A csepeliek tiltakozása kedden már kicsordult a nyomtatott és elektronikus médiából, de Borbély Lénárd a Néma leventét alakította a Szent Imre téri birodalmában vagy ki tudja hol a bánatban.

Szerdán, a déli harangszó előtt, a nyár végi kánikulában aztán megtört a jég. Borbély Lénárd kimozdult a kamerákkal, biztonsági őrökkel őrzött irodájából, és saját bőrén érezte meg, hogy mit jelent Csepelen a gigadugó. A csepeliek bőre napokig nem számított, de a saját bőre, az érzékeny. Facebook oldalán azonnal bejelentette, hogy az útépítésről neki senki sem szólt, nem tárgyaltak vele, nem egyeztették a terveket. Mondjuk ki magyarán: Borbély Lénárd ártatlan.

De ha már így alakult, hogy vele nem egyeztettek, akkor ő sem egyeztet a csepeliekkel vagy a képviselő-testülettel: leállíttatta a volt Ságvári Endre, ma Popieluszkó utca felújítását és a Táncsics utcai gázvezeték-rekonstrukciót. Nemes, termékeny bosszú, vérbeli politikusi, városvezetői intézkedés, méltó a mentorhoz, Németh Szilárdhoz, aki most – ki tudja miért – nem töri magát Csepel érdekében. A Szent Imre téri aréna és a Hollandi úti kalózhajó viszont a gigadugó idején is zavartalanul működik.

Így aztán az ébredező Borbély Lénárd rászolgált a csepeliek jókívánságaira, amelyekből most csak néhányat idézünk

:ISz.: A NIF Zrt. még tavasszal egyeztetett a Magyar Közút szakembereivel a mostani felújításról. Kizártnak tartom, hogy erről nem tájékoztatták a kerület vezetését.

K.T.: Ebben miért nem egyeztetnek a fideszes polgármesterek a nem létező Soros tervről bezzeg....

I.Zs.: Isten barmai vagytok!!!!!!

CS.V.: Kedves polgármester úrnak sűrűbben kéne Csepelen járnia, az építkezések előtt is sikerült ellehetetlenítení a forgalmat, talán nem Csepelen kéne átvezetni a megduplázódott kamion forgalmat.

P-E-I.: nem a felújítással van a probléma,hanem azzal,hogy eszementen csinálják. Talán lehetett volna egyeztetni.....abba még nem halt bele senki. És minő csoda,pártállástól függetlenül. Nem pedig megbénítani egy egész "sziget"közlekedését, iskolakezdés előtt egy héttel elkezdve a munkálatokat.

F.G.: Nem felejtjük el. Ott leszünk jövőre az önkormányzati választáson. Meg fogjuk "köszönni", s ahogy tavasszal a parlamenti mandátumra, úgy majd a polgármesterire nézve is jelezzük a véleményünket.

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2214213041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása