CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyalázat, amit Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, HM államtitkár művel

2018. szeptember 14. 05:59 - csú

nemeth_szilard_duvad-777.PNGA gyűlöletkeltés újabb és újabb csúcsait éri el  a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi minisztérium politikai államtitkára, Németh Szilárd.

Csepel szégyenének legújabb teljesítménye: saját Facebook oldalán  gyilkosokkal hozza egy lapra a Sargentini-jelentést megszavazó magyar ellenzéki képviselőket.nsz-facebook_sargentini_utan.PNG

A határt őrző rendőrökkel állítja szembe a „Brüsszelben a hazát áruló” ellenzékieket az a Facebook-poszt, amelyet Németh Szilárd egykori rezsibiztos, a Fidesz alelnöke osztott meg. Németh nyilván a 7. cikkely szerinti eljárást megindító Sargentini-jelentés szerdai elfogadására céloz, ami nem Brüsszelben, hanem Strasbourgban történt.

 Ennél érdekesebbek, hogy

kiket tart árulóknak: a jegyzőkönyv tanúsága szerint a volt jobbikos Kovács Béla például nemmel szavazott a jelentésre, Balczó Zoltán tartózkodott, az LMP-s Meszerics Tamás pedig nem nyomott gombot, mégis bekerültek a hazaárulók közé. 

pellengerre_tette_oket_nsz.jpgNémeth Szilárd szégyenteljes, aljas kirakata a gyűlölködést szolgálja

Mindegy is, hogy az ellenzékiek valójában hogyan szavaztak a Sargentini-jelentésre, Németh Szilárd és fideszes tettestársai szemében akkor is hazaárulók.

A mi szemünkben viszont amit Németh Szilárd ezzel az uszítással tett, az egyetlen szóval írható le: gyalázat.

Forrás: Facebook, 168 óra, Népszava, Városikurír

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8314239199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.09.14. 07:25:22

Még a végén valamelyik posztszovjet utódállamból beszerzik a kilincsre fújandó Novicsokot!

Tarjányi László 2018.09.14. 20:58:43

A volt rezsibiztos szakértő árulás-ügyben is! Orbánnak meg kellene fogadnia amit Németh Szilárd mond, a gyilkosnak hamarabb bocsátanak meg, mint az árulónak!

"Amúgy meg Orbán csak azért csinált belőle honvédelmi államtitkárt, mert nem jutott el hozzá, hogy Németh 2013-ban elárulta őt! Orbán 2013-ban pártelnökként úgy rendelkezett, hogy a választókerületi elnököknek kell eljárni abban az ügyben, hogy az önkormányzati vezetők, illetve az önkormányzati cégvezetők ne kaphassanak 2 Millió Forintnál több jutalmat/prémiumot! Németh ezt nem teljesítette, két csepeli önkormányzati cégvezető 6-6 Millió Forint prémiumot vihetett haza 2013-ban! Persze vele együtt áruló a csepeli Fidesz-szervezet minden tagja, hiszen ők is eltitkolták Orbán elől ezt a tényt! Lett volna alkalmuk ezt elmondani, hiszen Orbán azóta is többször járt Csepelen! Annál súlyosabb Németh lépése, hogy 2010 és 2014 között egyszerre volt Csepel polgármestere, országgyűlési képviselője és fővárosi képviselő is!
Németh a háromszoros jövedelem mellett is olyan szegény volt, hogy a saját elhunyt barátja , Barati Attila síremlékére nem a saját zsebéből adott 300 ezer Forintot, hanem a csepeli adófizetők adójából! Ez az ember méltó a magyar honvédelem második emberének lenni???

Vajon Orbán miért nem tud róla, hogy Németh Szilárd 2013-ban nem hajtotta végre azt a pártelnöki utasítását, miszerint az önkormányzati vezetőkkel ÉS ÖNKORMÁNYZATI CÉGVEZETŐKKEL vissza kell fizettetni a 2013-as jutalom és prémium 2 Millió Forint feletti részét! Werner Péter (Csepeli Városgazda Kft.) és Vida István (Csepeli Városkép Kft.) 6-6 Millió Forint prémiumot kaptak abban az évben!

MI EZ HA NEM ÁRULÁS? MIÉRT NEM JELENTETTE EZT VALAKI A CSEPELI FIDESZBŐL? AKIK NEM TETTÉK, NÉMETHTEL EGYÜTT ÁRULÓK!"
süti beállítások módosítása