CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel fejlesztése helyett a fideszes kerületvezetők újraválasztására megy el a közpénz jó része?

2018. október 09. 05:25 - csú

cirkuszi_bohoc-777_1.pngCsepelen ősi recept alapján kezdték el a felkészülést  a jövő évi uniós és önkormányzati választásokra a fideszes kerületvezetők. Kenyeret és cirkuszt akarnak adni a  csepeli népnek. Cirkuszból már most túlkínálat van...

Jó hogy a legutóbbi kt ülésen módosított csepeli költségvetés soha ilyen magas nem volt! A 35.277.099.000.-Ft-os főösszeggel kimagasodik az eddigiekből.

Ennek az összegnek a nagysága különösen akkor szembetűnő, ha figyelembe vesszük, hogy az oktatási, és bizonyos államigazgatási feladatot kivettek az önkormányzati hatáskörből. Ezzel a finanszírozása is átment az államhoz. Így akár azt is lehetne állítani, hogy Csepel a szocialista időszaknak majdnem a kétszeresét kapja a költségvetésből!

Rossz, hogy ezt a pénzt nem a kerület fejlesztésére, hanem a fideszes emberek újraválasztási kampányára, hangulati, szórakoztató, vallási, és határon kívüli „önként” vállalt feladatok finanszírozására használják Csepel fideszes vezetői.

Jottányit sem javult az

elmúlt nyolc évben az infrastruktúra. az elkerülő utak nem épültek, hidak nem ívelnek át a Duna ágain, felüljáró nem segíti a Corvin csomóponton a vasúti kereszteződést elkerülni.

A HÉV nem korszerűsödött, nem hosszabbították meg egyik irányba sem. Település tisztasága nagymértékben romlott, szemét lepi  Csepel jó részét. Településszerkezetet a szlömösödés jellemzi, teljes a szakmai zűrzavar, nyomornegyedek, és spontán települések jönnek létre elsősorban Hároson.

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1114278281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása