CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi kell a csepelieknek? Ígéretáradat zúdul a kerületre a Szent Imre téri error házából: extrémsport-park ...

2018. október 13. 05:25 - csú

borbely_a_tuzolto-35_igeret-777-vagott.pngVan, amitől a sisak sem védte meg Csepel polgármeserét. Régi, leporolt, elkoptatott és újabb ígéretekkel fog nekivágni a közelgő választási szezonnak

Választásokhoz közeledve a csepeli városvezetők két dolgot biztos nem spórolnak meg: Németh Szilárd folyamatos ajnározását, meg a folyamatos ígérgetést - írja a 21.hu. A hírportál emlékeztet rá, hogy az ígéretek dömpingjét a csepeliek  megtapasztalhatták  már 2010-ben is, aztán a 2014-es választási évben, és idén tavasszal is, amikor Németh Szilárd űrközpont nem, minden mást  beígért a “nevével fémjelzett” Weiss Manfréd Terv keretében. 

Mivel ezúttal nem ugyanabban az évben kerül sor az országgyűlési és az önkormányzati választásra, teljesen logikus, hogy nem áll le a fideszes ígéretcunami sem: meg is jelent már a csepeli városvezetés félhivatalos blogján, hogy

felgyorsul Csepel fejlesztése.

A helyi narancsuralmi szócső cikke előrevetíti, mire készülhetnek a kerületben élők: “az új észak-csepeli hidak mellett extrémsport-park épül – vadvízi kajak- és BMX-centrum -, 12 ezer főt fogadni képes diákváros születik és 16 hektárnyi terület teljes rehabilitációja történik meg a lakosság és a versenysport céljaira.”

Ez mind nagyon szép,de biztos hogy ez a csepeliek legégetőbb szükséglete? Nem lehet hogy inkább korszerűsített HÉV-et, befejezett gerincutat, járható Gubacsi hidat meg egy rendes kórházat szeretnének?

Dehogynem.

Úgyhogy megy az ígérgetés erről is:

“A Jahn Ferenc Kórház fejlesztésére 30 milliárd forintot költ a kormány, a HÉV fejlesztését pedig a főváros tekinti kiemelt feladatnak. A Gubacsi hidak teljes felújítása is hamarosan megkezdődik”

– ígéri blogfelületén a csepeli Fidesz.

Lesz itt minden, csak győzzék kivárni a csepeliek.

Igaz ugyan, hogy a valóban fontos, a mindennapi életet meghatározó fejlesztésekre hosszú évek óta nem talál forrást a fideszes önkormányzat, sőt a Németh Szilárd által ismét elbukott országgyűlési választás után konkrétan is leszavazták a fideszes képviselők az erről szóló előterjesztéseket a parlamentben, de sebaj.

A lényeg, hogy már kiírták a közbeszerzést a csepeli Xtrém Park tervezésére, közben épül a Németh Szilárd-alapítvány 4,5 milliárd forintból megálmodott, saját bejáratú birkózócsarnoka,  lassan megkezdődik a Jedlik felújítása is 5 milliárdból (!), a tetejébe pedig hamarosan elkészül a kézilabdacsarnok is, amire 500 milliót szántak eredetileg, de végül akár egymilliárdba is kerülhet majd.

Forrás: 21ora.hu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9914290213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.10.13. 07:36:58

Németh Szilárd folytatódó mutogatása a Csepeli Hírmondóban azt a célt szolgálja, hogy valakinek látszék! Ezért is jár újabban öltönyben, nyakkendőben, mellőzve a farmert a barna bőrkabáttal. Pedig ő bukott ember, nem tudja palástolni hogy Csepelen kétszer is megbukott! Orbán KEGYÉBŐL listás képviselő és honvédelmi államtitkár. Miközben ő Orbán kedvenc szakácsa meg az ország bohóca!

Amúgy meg mindenkinek tudomásul kellene venni és NEM BEDŐLNI, hogy ingyen ebéd nincsen! Ha valahová pénzt adnak, azt máshonnan vonják el! Tehát az "adakozás" máshol leépítést jelent! Ezen nincs mit örömködni kedves csepeliek! Ráadásul a máshonnan elvont, Csepelre átcsoportosított pénz felét is bizony EL FOGJÁK LOPNI! Így betonozva be a fideszes hatalmi csoportot gazdasági pozíciókba, ha egyszer a nép elvenné Orbántól a hatalmat!

Németh Szilárd Űrközpont meg már van, Németh koponyájában!

Tarjányi László 2018.10.13. 07:45:52

Németh Szilárd nyakig benne volt a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződésben. Az ott keletkezett manhattanes, vízi vidámparkos terveket nem hagyja veszni, ezek helyébe találta ki az extrémsport parkot és a vadvízi slalompályát!

Mint tudjuk, a káder nem vész el, csak segget cserél! A hajdani képesítésnélküli napközis nevelő az SZDSZ után, most a hajdani MSZMP-párttitkár hajdani KISZ-titkár fiát szolgálja.
süti beállítások módosítása