CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ha a kukások nem viszik el, akkor Csepelről is megindul a szemét a Belvárosba, a Kossuth térre?

2018. október 30. 05:34 - csú

tele_kuka_muanyag.PNG“Tűrhetetlen, hogy a csepeliek folyamatosan azzal szembesülnek, hogy az ország, a főváros, illetve a kerület fideszes vezetése másodrendű állampolgárként kezeli őket, például a hosszú évek óta halogatott közúti és közlekedési fejlesztések, vagy éppen a szemétszállítás kapcsán”

A 21ora.hu csepeli hírportál emlékeztet arra, hogy a hétvégén álltak ki a szocialisták a bejelentéssel: ha október végig, azaz a hét közepéig nem lép a kormány a fővárosban eluralkodott szemételnemszállítási hullám ügyében, akkor polgári engedetlenségi mozgalom keretében a Kossuth térre, a parlament elé vitetik a hetek óta el nem vitt szelektív szemetet.

Aznap Őrsi Gergely a II. kerületből, Szaniszló Sándor pedig a XVIII. kerületből vitt el nem szállított hulladékot a Kossuth térre, valószínűleg azért:  jelezzék: téved a kormány, ha azt képzeli, hogy

csupán tréfáról van szó.

Mivel ugyanakkor Csepel az egyik olyan kerülete Budapestnek, ahol hetek, hónapok óta vesztegel a szelektívhulladék-szállítás, a 21ora.hu rákérdezett a helyi MSZP-nél, volna-e valamiféle reakció a részükről a bejelentés kapcsán. Megkeresésükre Szenteczky János, a párt 21. kerületi képviselője elmondta: abszolút egyetértenek a II. és a XVIII. kerületi kollégáikkal.

“Tűrhetetlen, hogy a csepeliek folyamatosan azzal szembesülnek, hogy az ország, a főváros, illetve a kerület fideszes vezetése másodrendű állampolgárként kezeli őket, például a hosszú évek óta halogatott közúti és közlekedési fejlesztések, vagy éppen a szemétszállítás kapcsán”

– tette hozzá.

A 21. kerületet érintő szemétszállítási és egyéb köztisztasági problémákról  itt írt a 21ora.hu.

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8214332493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása