CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem adják fel: csepeli gyerekek és szüleik forró szívvel a Béke téri pálya fagyos csarnokában

2019. január 02. 05:34 - csú

csepel_sc-nagykabatban_szulok.jpgFelfordult világ: 2012 óta nincs fűtés az egykor egy ország által ismert Bajnokok Csarnokában

Évzárót tartott a Csepel FC U14-es csapata pénteken. A 106 éves klub Facebook-oldalára kitett képek alá azt írták: “remek hangulat, foci és extra pizzaparti az U14 évzáróján”. Ez a képek tanúsága szerint így is volt, minket azonban leginkább a feti  fotó ragadott meg:

A képen ugyanis jól látszik, hogy a közös szülő-gyerek focira készülő társaság tagjai nagykabátban álltak neki a játéknak. Amiben sajnos semmi újdonság nincs, hiszen aki figyelemmel kíséri a Csepel SC létesítményeinek sorsát, tudja: önkormányzati támogatás híján 2012 óta nincs fűtés az egykor egy ország által ismert Bajnokok Csarnokában.

Később aztán be-, illetve kimelegedtek a csapatok. De azért lehet, hogy

nem csak a nulla múlttal és szerény jelennel bíró önkormányzati fociklubnak járna szuper játéktér Csepelen.

Azonban – ahogy a Csepel FC-sek is írják – annyi bizonyos, hogy ez a meglehetősen vékonyka, ám annál lelkesebb kerettel bíró együttes folyamatosan formálódik, most kovácsolódik egységgé, így ez az este is kiváló alkalmat nyújtott a csapatépítésre úgy a játékos, mint a szülői fronton.

csepel_sc-s_gyerekek.PNGA srácok Csepel FC címeres széldzsekit is kaptak a klubtól, mindannyiuk legnagyobb örömére. (Forrás: Csepel FC/Facebook)

És az is biztos, hogy  amíg ezeknek a srácoknak csak a kék-piros színek számítanak, addig ennek a 106 éves, négyszeres magyar bajnok klubnak nem csupán fényes múltja van, hanem a hányatott jelene ellenére jövője is.

Forrás: 21ora.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3114514564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása