CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli ellenzék egységes fellépése a kerületi jogtalanságok ellen

2019. január 03. 05:25 - csú

ellenzeki_tuntetes_a_csepeli_varoslepnel_2018_decembereben.GIFCsepelen tüntetett az ellenzék, azért, mert megelégelte azt, hogy sem a közéletben sem a képviselő-testületi munkában nem élhet azokkal a jogokkal, amik megilletnék őket.

A Németh Szilárd által fémjelzett Fidesz ugyanis sokkal radikálisabb a demokrácia lebontásában, mint az országos szervezetük. Azok az antidemokratikus folyamatok a hiperagresszív Németh kezdeményezésére már 2010 után azonnal megkezdődtek. /A folyamatot 2014 után Borbély Lénárd (a vezér legjobb tanítványa) továbbvitte, és néhány szervilis  vezető támogatta./ A kerületi médiát Ábel Attila fideszes párttitkár kézi irányítása alatt a hazug propaganda, és a gyűlöletkeltés uralta el.

- A választás után azonnal biztonsági emberekkel szállták meg a CSEVAK-ot és a dolgozókat a biztonságiakkal lágerként körbezárt udvarra zavarták, szabadságukban jogtalanul korlátozták. Kikutatták gépeiket, zsebeiket, ruháikat. 
- Folyamatossá váltak a tisztogatás jellegű kirúgások úgy, hogy

jogi szakmai védelmet nem is remélhettek az érintettek 
- A képviselő-testületet többnyire . „rendkívüli ülésekkel” szédítették. /2010 és 14 között közel ötven ilyen (fal) ülés volt/ 
- A Munkásotthon és a Csepel SC támogatását megszüntették, tönkretételét azzal sürgették, hogy még azokat az állami támogatásokat sem engedték odaítélni, ami a törvény szerint járna nekik. 
- A képviselői munkát kriminalizálták: képviselőket sújtottak pénzbüntetéssel, uszították rájuk a Közterület felügyelőket, és indítattak velük szemben bírósági eljárásokat. 
- Arroganciájuk példájaként, gyerekek klórmérgezését, a hajléktalanok veréssel felérő „vegzálását” volt kénytelen közölni az országos sajtó. 
- Az önkormányzati újság a Fidesz szócsövévé vált. Kizárólag a helyi Fidesz propagandaeszközeként használták, ott ellenzéki képviselő alig, - akkor is főleg a gyűlöletkeltés eszközeként - jelenhetett meg. 
- A választási kampányokban az önkormányzat, humán és anyagi erőforrásait – törvénytelenül - a fideszes jelöltek támogatására, az ellenzéki jelöltek lejáratására használták fel. 

Ebből lett elege az ellenzéknek, és egységesen lépett fel a jogtalanságok ellen. A Munkásotthontól indultak, és a Vida István által irányított Csepeli Hírmondót kiadó Városkép KFT-hez vonultak a demonstrálók. Kiragasztották az ajtóra az ellenzék öt pontos követelését!

Vida és a Csepeli Hírmondó ugyanis nem csak jelképe, hanem legfőbb rákfenéje is a csepeli jogtiprásnak! Példája a szervilis viselkedésnek, és szakmaiatlan egyoldalúságnak. Lehet mondani, hogy a gyávaságnak is, mert ugyan   a kapu nyitva volt ugyan, de az ajtókat bezárták a tiltakozók előtt, nehogy szembe kelljen nézni azokkal az emberekkel, akiknek korábban bőszen kereste Vida a barátságát.

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9714527584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.01.03. 08:34:08

A Németh-Borbély uralom nem tart örökké Csepelen, majd hozzájuk menjenek panaszkodni azok, akik nem a csepelieket, hanem a fideszes kényurakat szolgálják!

csepeliek.blog.hu/2018/12/21/eltitkolt_kozvelemeny-kutatas_hazugsag_felretajekoztatas_a_csepeliek_kozpenzebol#comment-form
Tarjányi László 2018.12.22. 00:13:26
Vida Istvánt régen mindenki tisztelte, mert pártatlanul tájékoztatott, magyarul mindenkit kiszolgált!

Mára Vida Istvánt senki sem tiszteli, mert pártosan tájékoztat, magyarul, csak Németh Szilárdot és Borbély Lénárdot szolgálja! De hát ezt Önök is láthatják a fenti képen!

Kedves István, egyszer a Mindenható előtt kell felelned azért amit a Munkásotthon ellen teszel! Én nem tagadom le, hogy hajdan tegeződtünk! És azt se feledd el, a fizetésed nem Németh Szilárdtól és Borbély Lénárdtól kapod, hanem a CSEPELI ADÓFIZETŐKTŐL! Én időben szóltam, hogy szállj ki, a továbbiakban a becsületed a tét! Úgy látszik, mégis igaz hogy a lé(t) határozza meg a tudatot!
süti beállítások módosítása