CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Folyik a sör Farkaslakán, ahol Kövér Lászlóval együtt labdába rúghatott Németh Szilárd és Borbély Lénárd is

2019. január 13. 05:59 - csú

farkaslaki_kiruccanas_csiki_sor_csepelli_fideszes_vezereknek.PNGNémeth Szilárd politikai államtitkár nyeregben érzi magát és kézbe vette a kormányt. A kormányzó úr a képnek azt a címet adta, hogy  "Az udvarhelyi Csíki Sörözőben"

A múlt hét második felében minden előzetes értesítés nélkül eltűnt munkahelyéről Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere. Eltűnt a Honvédelmi Minisztériumból Németh Szilárd, a miniszterhelyettesnek  titulált politikai államtitkár is.

Hiányuk nem keltett feltűnést, de sokakban gyanút ébresztett a tény: nyugodtabb lett az élet Csepelen. Hivatalos tájékoztatást a helyi és az országos fideszes szócsövek nem adtak, így nem csoda, hogy találgatások kaptak lábra. Mi most elejét vesszük  a rosszindulatú pletykáknak és olvasóinkkal egy  elfogott közleményt osztunk meg, amit  szó szerint, magyarán, változtatás nélkül teszünk közkinccsé. Ebből kiderül, hogy jól fizetett alattvalóival, hűbéreseivel hol volt, mit csinált a két eltűnt személy.

A Székelyhon című hírportál  tudósításának címe: Magas rangú politikusok rúgnak labdába Farkaslakán

A beszámolóban ezt írják: 

"Nyolcadik alkalommal rendezik meg pénteken a farkaslaki sportcsarnokban a Pótszilveszter Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornát. A hagyományos év eleji tornán négy csapat vesz részt, és idén is számos magas rangú elöljáró fog pályára lépni.

Az egyik rendszeres résztvevő együttes a torna egyik alapítója és támogatója, Kövér László, illetve a Magyar Országgyűlés elnökének barátai alkotta Folyik a sör. A csapatnak tagja többek között a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese, a Magyar Birkózószövetség elnöke, Németh Szilárd, Csepel polgármestere, Borbély Lénárd és a házelnök kabinetfőnöke, Veres László. A tornán pályára lép Tóth László, Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusának vezetője, illetve a korábbi főkonzul, Zsigmond Barna Pál is.

A házigazda Száz felett nevű csapatának tagja, a torna helyi szervezője, Albert Mátyás elmondta, noha a pályára lépők egy része politikus, a Pótszilveszter Kupának nem a politika az alapja, hanem a baráti kapcsolatok ápolása.

„A torna péntek délelőtt a vendégek fogadásával kezdődik, a sorsolást követően délben indul útjára a labda. Kulturális műsorok is lesznek, a helybéli gyerekek fognak énekelni, szavalni, illetve fellép a Virgonc tánccsoport is. Én csak azt kívánom, hogy a nemzeti összetartozás jegyében, baráti alapon legyen egy szép napunk, mindenki érezze jól magát nálunk” – mondta Albert Mátyás.

A torna ötletgazdája, egyben főszervezője Budai László, szakmai irányító Jakab Zoltán. A torna mezőnye: Folyikasör escé – a házelnök úr csapata CSÍKSIC – közszereplők csapata Transilvanicum – székelyudvarhelyi vállalkozók baráti körének együttese Száz felett – a farkaslakiak gárdája."

kover_laszlo_lo_farkaslakan.PNGKövér László lekezel

A végeredményről sajnos nem kaptunk hírt csak úgy mint a torna végső sorrendjéről és az elfogyasztott etőkék és itókák mennyiségéről sem. Árakat, pénzforrást most nem is emlegetünk.

Mi beértük azzal a fotóval, amit az egyik olvasónk Németh Szilárd Facebook oldaláról küldött el nekünk és címlapként tettük közzé. A politikus polihisztor - a Csíki Kakas táblát szerényen bekomponálva - ehhez csak azt írta: "Az udvarhelyi Csíki Sörözőben." A fotóról sajnálatosan  hiányzik Kövér László, de talán kárpótol  érte Ábel Attila diszkrét mosolya. És ami a fotót nézve büszkeséggel töltheti el a csepelieket:  Németh Szilárd politikai államtitkár nyeregben érzi és előléptette önmagát, kézbe vette a kormányt. Csak Orbán meg ne tudja...

anzágo

Forrás: Székelyhon (szekelyhon.ro) és Facebook

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr214558842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.01.13. 19:17:45

Nem természetesen, a mi pénzünkből utaznak! Miért ne, Németh Szilád még az elhunyt pácini barátja síremlékére is a mi pénzünkből adakozott 300 ezer forintot! Persze szigorúan törvényesen, mert megszavaztatta a gombnyomogató csepeli önkormányzati képviselőkkel! Utólag a csepeli nép is szavazott, AZÓTA MÁR KÉTSZER ELHAJTOTTA NÉMETH SZILÁRDOT A BÚSBA!
süti beállítások módosítása