CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen közügyekben egyhangú a döntés! De kié ez az egy hang?

2019. február 03. 05:25 - csú

000-2_borbely-nemeth-1000-es_2.pngKét összeillő ember. Németh Szilárd és Borbély Lénárd, Csepel volt és jelenlegi polgármestere

Borbély Lénárd  polgármester facebook oldalán arról nyilatkozik, hogy a csepeliekkel közösen döntöttek Csepel sorsáról.

Ez a mondat így nem igaz! Csepelen csak Németh Szilárdnak lehet véleménye. Az összes többi (a fideszes mamelukoké is) csak ezt a véleményt cizellálhatja. /Ha az ellenzék elmondja ellenvéleményét beperelik!/

Bármilyen buta is a kormányzói ötlet, (például a Szent. Imre téri fák kivágása, majd helyükre közpénzen immár második éve üresen tátongó "üzlethelyiségek építése, vagy 80 millió közpénzért megvett Dagi csárda helyén egy közvécé felhúzása, szobrok állítása stb.) megcsinálják.

Éppen a Csepeli Hírmondót üzemeltető Vida István az, aki soha nem engedi, hogy

a lapban a vezérlő őrangyalán kívül akár csak nüansznyit is eltérő vélemény is megjelenjen, Még jelzés értékűen sem, nemhogy a "döntést" befolyásoló tényezőként.

Jobban tette volna Borbély Lénárd, ha  az igazat írja.

Például azt, hogy Csepelen egyhangú a döntéshozatal: az az egy hang pedig Németh Szilárd hangja! Más kérdés, hogy ezt a  tényt a sokféle átalakuláson átment Vida István már nem hozná le.

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1214590888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása