CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bálint gazda nem lehet díszpolgár a fideszes pitiánerség miatt

2019. február 15. 04:24 - csú

balint_gazda_balint_gyorgy_100_eves_2019-02-14.jpgTöbbszöri jelölés után  a XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége - egységesen, tömbben szavazva - újra elkaszálta Bálint György kertészmérnök, Bálint gazda díszpolgárságát  – írta Facebook-oldalán Mizsei László kerületi LMP-s képviselő, aki a pártfegyelemnek tudja be a döntést. Hozzáteszi, hogy így volt ez a tavaly elhunyt Lantos Antal helytörténésszel is, „aki nagyon várta, hogy megkapja, de még halála után, posztumusz sem engedték”.

Ennél még érdekesebb az a hozzászólás, amit a szintén kerületi képviselő fidelitasos Vincze Ágnes fűzött Mizsei bejegyzéséhez:

Laci szerintem nagyon gyorsan vegyél vissza a lendületből és vegyél vissza a sértegetésből. Ez ilyen ballib sajátosság, hogy ha valami nem a kedved szerint alakul akkor egyből sértegetsz másokat. Ősszel nyerj többséggel az LMPvel választást és akkor majd az lesz a díszpolgár akit csak szeretnél.

Mizsei szerint egyébként az idén százéves Bálint gazda „megért már egy-s mást, ezt is túl fogja élni, de rá mindig fognak emlékezni a kerületben, míg ezek a percemberek emlékét elfújja a szél, kicsinyességükkel, pitiánerségükkel, képmutató viselkedésükkel együtt”.

Frissítés: Vajda Zoltán, az Együtt kerületi képviselője Facebook-oldalán azt írta, 327 kerületi polgár nevében adta be a leszavazott előterjesztést, és közzétette a fideszes képviselők telefonszámait, arra biztatva választóit, hogy „kérdezzék meg döntésükről őket”.

Forrás. Népszava és 24.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6814627984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.02.15. 23:25:11

Fideszék Bálint Györgytől zokon vették, hogy a rendszerváltás után az SZDSZ-ben politizált! Ugyanezt tette Németh Szilárd is, de ez nála nem bűn, hanem érdem! Van az a nyelvcsapás . . .
süti beállítások módosítása