CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szétesnek a házak a Rákóczi úton a temető és a Rózsa utca között?

2019. február 20. 05:59 - csú

borvely_-nemeth_lehajtott_fejjel_szegyenkezik.PNGNémeth Szilárd és Borbély Lénárd. Elmúlt nyolc év! Nem mernek az emberek szemébe nézni? Lehet, hogy szégyellik magukat, amiért képtelenek meghallani és orvosolni a csepeliek panaszait?

Lakossági panaszt tett közzé a Csepel Hol-Mi? című   Facebook oldal. A  korrekt, higgadt tényközlő írásra eddig senki sem válaszolt a csepeli önkormányzat illetékesei részéről. A máskor oly fürge levelező tagozat mélyen hallgat. Hallgat a gerincút 2. ütemének megépítéséről, sorsáról, a tervezett hidak építéséről, a Gubacsi híd összeomlásának megelőzéséről, padon: felújításáról. Hallgatnak minden olyan tervről, ami Csepel közlekedési gondjait orvosolná és a lakosság nyugalmát szolgálná. Talán csak nem azért, mert nincsenek ilyenek? De megkukulnak akkor is - mint most - amikor egy tisztességes, politikától mentes lakossági jelzésre kellene érthető választ adni. 

Ennek ellenére mi jóhiszeműek vagyunk a Szent Imre téri narancsuralmi gárdával szemben. Feltételezzük, hogy csupán elkerülte figyelmüket a Rózsa utca környékéről küldött jelzés. Ha meghallották Klinghammer István akadémikus, egykori Fidesz-miniszter dicsérő, simogató szavait, akkor talán a fülük fogékony lesz sok, sok csepeli polgár segítségkérésére is. Ezért itt és most  változtatás nélkül közöljük a lakossági panaszt: 

Sziasztok!

Mivel korabbi e-mailjeimre nem erkezett valasz a polgarmesteri hivataltol, erdeklodnek, hogy tudja-e valaki kinek es milyen cimen kell irni a II. Rakoczi ut temeto es Rozsa utca kozotti forgalom, szennyezes, foldrenges es egyeb eszreveteleimmel? Alairasgyujtest kezdemenyezunk a kornyeken lakokkal, ugyanis lassan szetesnek a hazak, es szeretnenk az illetekest megkeresni, hogy valami tortenjen vegre.

Koszonom!

Ennyi a levél. Gyorsan visszhangra talált. Rengetegen mondták el véleményüket a környékbeliek közül és osztották meg hasonló tapasztalataikat Csepel más részeiről is. Többen keserűen szóltak arról, hogy a panaszukat meg sem hallgatják a kerületvezetők. Csupán néhányat idézünk ezek közül:

T.Z.: Teljesen jogos... A kamionoktol mozdulni sem lehet. Ügyesen megoldották. A környékre telepítettek nem egy konténer terminált, pl kínai áruk európai elosztoja... A Tesco mögött.... És ezt a hatalmas forgalmat ráengedik arra a kétszer egy sávos Rákóczi Ferenc útra. Gratulálok aki ezt engedélyezte. A környéken lassan már élni nem lehet.

F.B.Z.: Mi is megbolondulunk, a Rákóczi út élhetetlen

G.A.: Roviden:
a haz remeg, polcok szakadnak le a szekrenyben, cserepek esnek le a tetorol, a fal reped, az emelet olyan mint egy haborus ovezet.
Zajszennyezes: hajnal 5kor leesek az agyrol a csorompolestol (kivalo utminosegnek es a betartott sebesseghatarnak hala) es ez tart este 9-ig legalabb
Budos van, kosz van
Nem tudom hany tonnas kamionok dongetnek amikor csak lehet (korlatozni kene a sebesseget) es meg tudjuk folytatni szerintem.

F.B.M.: Itt csak akkor lesz megoldás ha megépítik a 2 ütemet ahová elterelik a kamionokat

K.K.: Sokat foglalkoztam anno ezzel a témával, több kérdést is intéztem az önkormányzathoz ezzel kapcsolatban. Magát a céget is megkerestem több ízben. A 2017-es közmeghallgatáson többek között ezért nem kaptam szót, majd rámuszította Borbély a szimpatizánsait. Erről jegyzőkönyv tanúskodik. Amennyiben szeretné, hivatalos úton benyújtom kérdéseit a csepeli önkormányzathoz, a fővároshoz és az illetékes minisztériumhoz is. Képviselői kérdésre kötelesek válaszolni!

SZ.A.: Rég meg kelett volna épiteni az elkerülö utat. Német SZilárd már megigérte mint a Fidesz. Lesz választás ott is lehet választani ,polgármestert.

C.A.: Hány száz meg nem valósult igéretet soroljak fel??????

B.A.: Szívesen alàirom... ott lakom en is

R.É.: Ezt nem ide szántam, de ide is igaz, higy semmi nem történik. Csak 1 napra kéne a Rákóczira kiültetni a kedves képviselő Urakat, bár azt gondolom akkor sem csinálnának semmit!

Forrás: Csepel Hol-Mi?

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3814638138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kese 52 2019.02.21. 10:01:31

Sajnálatos módon a 21. ker polgármesteri hivatala nem mer semmi olyan fejlesztést, beruházást még tervezni sem amíg a fideszes korrupt, csaló, tolvaj bandának az "alkotmányos költségei " nem biztosítottak. Németh Rezsibiztos Szilárd Még nem látja azt, hogy miből, hogyan, kitől lehet ellopni a szükséges összeget a projektek megtervezéséhez és megvalósítására. Csepel fejlődése, szépülése addig nem tud elindulni míg ezek velejéig romlott korrupt bűnözők ülnek vezető beosztásban a kormányban, a kerületben.
süti beállítások módosítása