CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A férfiak nem vállalják a szülést még Orbán Viktor kedvéért sem?

2019. szeptember 07. 04:24 - csú

beint_a_no_a_plakaton.jpgMagyar lányok és asszonyok üzentek Orbán Viktornak, aki a szülésről, demográfiáról szónokolt az idős férfi hallgatóság előtt. A nemzetközi tanácskozás témájában érintett populáció ugyanis vagy elment már szülni közben, vagy még nem hagyta el a sorstól neki juttatott életteret,  - a konyhát...

A ballib sajtó most azon rugózik, hogy a születésszám növeléséről szóló konferencia első sorában csak férfiak ültek, nő az ültetésrend második vonalában is csak elvétve tűnt fel. Említsük meg az Index poénkodását: a tanácskozás témájában érintett populáció vagy elment már szülni közben, vagy még nem hagyta el a sorstól neki juttatott életteret, a konyhát tudniillik. Ráadásul a jelenlévők első vonala csupa idősödő férfiú, zömük akkor sem tehetne már a hazáért semmit, ha akarna, vagyis, egy vicc az egész, zárta rugózását a ballib sajtó, amely természetesen téved.

Kásler miniszter úr magyarázatából ugyanis nagyon szépen kiderült, hogy nőket, lányokat, asszonyokat még korai lett volna kiültetni a világ szeme elé anélkül, hogy tisztában lennének azzal a magasztos küldetéssel, amelynek felvázolására az érett, bölcs, pedagógiai hajlamokkal bőven megáldott férfiak összegyűltek. Az asszonyok jelenleg akkor szülnek, ha akarnak, villantotta fel Kásler úr szomorkásan a liberális magaviselet tényállását, ám vigaszként hozzátette, hogy

igenis ránevelhetők a teremtés céljának felismerésére és megvalósítására. Kövér László a bot másik végét megragadván, a nevelés folyamatában elénk meredő kórságoktól intette óva a tanulókat, a halál kultúrájának követésétől, a természetes nemi különbségek relativizálásától, és a tartózkodást azoktól, akik szerint a homoszexuális irányultság megváltoztathatatlan. A veszedelmeket Kásler úr sem hagyta ki, amidőn az ámuló női kisebbség előtt az illuminátusok, az izmusok, és a szabados életvitel veszélyeire figyelmeztetett.

Namármost.

Ott ül az a szegény nő a hatodik sorban, és csak úgy zsong a feje attól, amit gyorsan meg kéne tanulnia, mielőtt ideológiailag képzetlen férje az ágyba vonszolja, hogy küldetéstudat nélkül nemzzen gyereket, már ha nemz. Ő maga egyébként szeretne szülni, viszont retteg az izmusoktól, amelyeket tekergő férgekként képzel el, és csak annyit tud róluk, hogy a hatásuk pusztító, anyaérettségi bizonyítvány nélkül mindenképpen.

Tanulni, tanulni, tanulni.

A nemzet persze az oktatási folyamat alatt még nem gyarapszik, ám az első sor érett férfiai, bár képesek lennének rá, a szülést mégsem vállalják át. Arra a rövid időre sem.

Nem akarják elvenni a más munkáját. Magyarok ők, nem migránsok.

Szénási Sándor (Klubrádió)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5815048648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása