CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ha akartok válaszolni, akkor sincs rá lehetőségetek - ez a szócső üzenete

2019. szeptember 10. 05:43 - csú

szemeteskosar_ujsag_a_szemetbe_csepeli_hirmondo-777_1.pngA közpénzből kitartott csepeli fideszes szócső, a Csepeli Hírmondó a maga sajátos módján válaszolt az ellenzéki kritikákra, blogunk véleményére, amely szerint a Fidesszel szemben álló pártok, civil szervezetek meg sem szólalhatnak a CSH-ban. A  szócső legutóbb öt oldalt adott a kampánynak. Nesztek! Megkaptátok! Ellenünk mertek indulni? Aztán ha akartok válaszolni, akkor sincs rá lehetőségetek, mert mi kampányidőszakban sem veszünk fel  ellenzéki hirdetéseket, arról meg szó sem lehet, hogy megkérdezzük tőletek: mi  a véleményetek Csepelről, az elmúlt öt évről, ti mit tennétek másként...?. 

Az ellenzék közül egyébként is csak Thürmert szeretjük, mert ő is szeret bennünket, ezért kapott  fél oldalt. Mi meg legyőzhetetlenek vagyunk: szemmel látható tehát, marad minden a régiben. Hogy az emberek mire lennének kíváncsiak, az senkit nem érdekel. Mi meg  leírjuk gazdáink hőstetteit és újabb ígéreteiket.

Nem kellene hazudni sem a kerületi szócsőben sem a többi fideszes felületen! Az ellenzék ugyanis nem tervezi

a csepeli uszoda bezárását, a strand fenntartásának, működtetésének megszüntetését. A kérdés ettől még jogos kérdés marad: mi szükség volt százmilliókért átvenni és fenntartani a strandot? Talán Tarlós kérésére csökkenteni kellett a főváros veszteségeit? A Rákóczi Kert-i és a Hollandi úti kalózhajós játszótér megszüntetéséről sincs szó.  Nem igaz a „Húsz évig hallgattuk azt is…” - kezdetű mondat húsz évre való hivatkozása, ugyanis a rendszerváltás utáni első ciklusban a Fidesz volt hatalmon Csepelen. Az alkoholfogyasztás ellen pedig a rendszerváltás előtt és után mások is felléptek, sajnos sikertelenül, ezért például a túlzott fogyasztást okozó társadalmi problémák ellen Borbély úrnak is fel lehetne lépni. Egy megjegyzés azért még ideillik: a játszóterek és sportparkok, az új kézilabda csarnok, a labdarúgó pálya fenntartása, működtetésének biztosítása, az amortizáció „kitermelése” sokba fog kerülni a következő években az önkormányzatnak.

Mivel már többször hiányolta a lap szerkesztősége az ellenzéki összefogás programját, javasoljuk a szerkesztőségnek: csináljanak egy riportot az ellenzéki pártok vezetőivel, vagy polgármesterjelöltjükkel a programmal kapcsolatos kérdéseik tisztázása érdekében. Vagy csak műbalhé az egész, politikai megrendelésre készült lejárató szöveg? 

Az ismétlés a tudás anyja – tartja a mondás. Amikor azonban egy pártlappá silányított önkormányzati hetilapban hetente ismétlik az ellenzék ügyeit, akkor az már tömör pártpropaganda, Ezt gyakorolja a CSH, miközben  elhallgatta/elhallgatja Borbély Lénárd polgármester részeg vezetésével és Németh Szilárd államtitkár rágalmazással kapcsolatos bírósági ítéleteit.

VA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1515052020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása