CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel utcáin csapaterősítéseket akar végrehajtani Németh Szilárd

2019. október 25. 05:52 - csú

nemeth_szilard_sztarfoto.jpgSzokatlanul kritikus hangot ütött meg Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke egy csütörtöki lapinterjúban. (A cikket a politikus osztotta meg a közösségi oldalán.) Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) csepeli polgármester győzelméről ugyanis azt mondta a Demokrata című lapnak, hogy bár győztek, de az eredményük nem éri el sem a 2010-est, sem a 2014-est.

Németh Szilárd szerint okosan és higgadtan kell válaszolni az új politikai kihívásra. Úgy fogalmazott, hogy „az elvtársak szőrös mancsát és gonosz terveiket továbbra is távol kell tartani a kerület anyagi forrásaitól és szellemi életétől egyaránt”. Emellett szükségesnek látja

megerősíteni „csapataikat a városházán és az utcán is”. A győzelmet pedig – szavai szerint – az elvégzett munka mellett a jó szerencsének is köszönhetik.

demokrata_reszlet_nsz-tol.PNGBeszélt arról is, hogy nehezebb lesz kormányozni a kerületet, de nem lehetetlen. Ezzel arra utalt, hogy elveszett a kormánypárt nagy többsége: 8 fideszes és 8 ellenzéki képviselő mellett a Buckai Szövetség is szerzett egy mandátumot.

Forrás: Magyar Hang

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8115260966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.10.25. 07:37:47

Németh Szilárd felújíthatja főzőrovatát! Elsőként írhat arról, hogy főzi a nyúlpaprikást! Nyuszi saját maga jelentkezett be . . .
süti beállítások módosítása