CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Ha van vér a megválasztott ellenzéki képviselők pucájában, akkor..."

2019. november 06. 05:55 - csú

csepel-zaszlo_vekonyabb_1.PNG"A nyilvánosságra, azaz a választókra is tartozna, mit akar Borbély elfogadtatni! A képviselők minket képviselnek, MI PEDIG TISZTA VIZET SZERETNÉNK A POHÁRBAN LÁTNI! Előre nyilvánosságra kell hozni minden előterjesztést! Csak úgy tudunk meggyőződni róla, az általunk választott képviselők MINKET KÉPVISELNEK, VAGY A SAJÁT ZSEBÜKET!"

Tegnap Nyilvánosságot és világosságot Csepel közügyeinek intézésében! címmel  közöltünk cikket a képviselő-testület mai alakuló ülésére készülve. Olvasónk, Tarjányi László hozzászólása, írása ismereteink szerint hűen tükrözi a véleményét nagyon sok olyan csepelinek, aki - pártszimpátiától függetlenül - Csepel elkötelezett híveként évek, évtizedek óta élénken  érdeklődik Csepel közélete, a kerületi közügyek iránt, és ha lehetőséget adnak neki, akkor formálja is a városrész arculatát. Gondolatait a csepeli önkormányzat képviselő-testületének ma délután fél ötkor kezdődő alakuló ülése előtt változtatás nélkül osztjuk meg olvasóinkkal:

Az alakuló ülésen kiderül, megvette-e Borbély az ellenzéki képviselők valamelyikét jól fizető pozícióval! Én az ellenzék helyében

egységesen nem vennék részt olyan javaslatok megszavazásában, amit előre nem egyeztetett velük a fideszes oldal! Az azt jelenti, megint diktálni akarnak, kész tények elé állítani! Persze ha már meg van véve valaki, akkor lehet az ellenzék előzetes megkérdezése nélkül is bármit helyben előterjeszteni, s szavaztatni róla! Akkor ismét működik majd a szavazógép, egy vagy több ellenzéki áruló közreműködésével!

Ha van vér a megválasztott ellenzéki képviselők pucájában, akkor mind a 9-en NEM VESZNEK RÉSZT A SZAVAZÁSBAN! Így nem lesz semmilyen előterjesztés elfogadva! A nyilvánosságra, azaz a választókra is tartozna, mit akar Borbély elfogadtatni! A képviselők minket képviselnek, MI PEDIG TISZTA VIZET SZERETNÉNK A POHÁRBAN LÁTNI! Előre nyilvánosságra kell hozni minden előterjesztést! Csak úgy tudunk meggyőződni róla, az általunk választott képviselők MINKET KÉPVISELNEK, VAGY A SAJÁT ZSEBÜKET!
Dixi et salvavi animam meam.

Utóirat: Borbély meg ne igyon előre a medve bőrére, hogy a nép szótlanul fogja tűrni, ha mesterkedéssel többséget teremt magának a képviselőtestületben!

Tarjányi Lászlócsepel-zaszlo_vekonyabb_1.PNG

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr915290292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.11.06. 07:56:20

Már csak a nép marad, hogy kifejezze az akaratát!

Consummatum est. Bevégeztetett! Amióta a főnicíaiak feltalálták a pénzt, mindent meg lehet oldani! Van az a nettó 700 ezer . . .

Kárba veszett minden szó, amit Csepel érdekében leírtam!

Ma minden kiderül! Új lapot kell kezdeni!

Délután már mindenki tudni fogja, amit én tudok! Nem adnék egy huncut garast sem, hogy az illető meggondolja magát!

A többi felelőst már megneveztem korábbi írásaimban!
süti beállítások módosítása