CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel szegényei, hajléktalanjai most néhány napig jóllakhatnak...

2019. december 18. 05:32 - csú

csepeli_okumenikus_etelosztas_kokoval_es_gyurta_danival.PNGAz Ökumenikus Segélyszervezet ételosztása Csepelen, a Kossuth Lajos utcában Kokó és Gyurta Dani segítségével. FOTÓ: SZABÓ GÁBOR - ORIGO

Napi ezer adag meleg ételt oszt ki Csepelen az Ökumenikus Segélyszervezet, a hagyományos adventi-karácsonyi szeretetvendégségbe vasárnapig várják a rászorulókat - közölte a karitatív szervezet a Magyar Távirati Irodával.

A segélyszervezet munkatársai, támogatói és önkéntesei a XXI. kerület Kossuth Lajos utcában osztanak ételt hajléktalanoknak, rossz szociális körülmények között élő családoknak minden nap 11 órától.A meleg étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat- írták a közleményükben.

Az ételosztásban részt vesz mások mellett Rost Andrea Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Wolf Kati énekesnő, Kovács István olimpiai és világbajnok ökölvívó, Berki Krisztián olimpiai és világbajnok tornász, Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó és Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete.

etel-2015-okumenikus_csepel_2.PNGA karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és a rászorulókért végzett egész éves munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával lehet támogatni.Az adományvonal egyszeri hívása 250 forint, így négy hívás egy tál meleg ételt jelenthet egy rászorulónak- olvasható a közleményben.

Forrás: MTI és origo.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5115356854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása