CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Művészi fotók országunk vezetőiről: kóstoló a 2019-es termésből

2019. december 28. 05:55 - csú

nemeth_szilard-orban-kosa-kubatov-katalin.PNGKellem és elegancia. Befutók a kifutón a kormánypárt kongresszusán. Csepel büszkesége (stabilan a jobbszélen) a csúcsok csúcsán kiváló társaságban: Kubatov Gábor, Novák Katlin, Orbán Viktor, Kósa Lajos és Csepelről Németh Szilárd 

Két kampány is volt az idén, így akkora szerencsénk volt, hogy Magyarország lelkes dokumentaristái hazánk minden négyzetcentiméterét bemutatták a világnak. A reneszánsz évszázadok alatt sem tudott előállítani annyi remekművet, amennyit a politikusaink osztottak meg a Facebookon -írja a 444.hu, és önzetlenül közreadta az itt következő válogatást. Nézzük meg, kik vezetik szép hazánk társadalmát!

Sorrendet képtelenség felállítani, hogyan lehetne győztest hirdetni Németh Raffaello Szilárd vagy Pócs Michelangelo János között? Megelőzve a Szépművészeti Múzeum új sztárkiállítását, íme a  Mesterfotók 2019-ből: 

Rögtön úgy indította az évet Nagy Csaba, Baranya fideszes országgyűlési képviselője, Orbán Viktor legendás segéd-ujjonszámolója, ahogy magyar politikus még nem rúgta be az új esztendőt a közösségi médiában.Fotó: Nagy Csaba/Facebook

A folytatás is megér egy tárlatvezetést:

Az elmúlt évek állócsillaga, koronázott királya Tállai András volt. Idén is voltak erősebb munkái:Fotó: Tállai András/Facebook

Közben a többiek is felnőttek a fényképeszet múzsája mellé. Tessely Zoltán, Pannónia Szívének őrzője a mester legkomolyabb kihívója lett, ha egy-egy esemény hangulatát kell átadni, akkor az ő képeit érdemes keresni. Hogy ne legyen nagyon mellbevágó, mi is jön most, először az esemény leírása:

„Pitti Katalin koncertje után nagysikerű lakossági fórumot tartottunk Csabdin, ahol Mayerné Dömsödi Mónika, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, valamint a településen induló képviselőjelöltjeink mutatkoztak be.”

   
Nagysikerű lakossági fórum CsapdinFotó: Tessely Zoltán/Facebook

Másik megoldást választ kiemelkedő munkáinál Pócs János, aki a kompozíció mellett a kidolgozott részletekben hisz. Feldolgozhatatlanul sok apró elem bilincseli le korszakos pannója (ez látható a cím fölött is) befogadóját:

EP-kampány Újszászon májusbanFotó: Pócs János/Facebook

Németh Szilárd művészetét is az bontja ki igazán, ha emberek gyűlnek köré, legyen az egy kondér vagy egy körasztalka, ahol a szandálos főszereplő, Csepel fia egyszerre vezető, útbaigazító, mester és segítő. 

Németh Szilárd leadja az ajánlását Tarlós István főpolgármesterre, Borbély Lénárd polgármesterre és Zupkó János képviselőre.Fotó: Németh Szilárd/Facebook

Bibliai hatású mester és tanítványai kép, egy egykori kolostorban:

Strache a Karmelita kolostorbanFotó: Facebook/Orbán Viktor

Az ezer részlet áll össze egy egésszé iskolát követi Őri László is. A Baranya megyei közgyűlés elnöke az önkormányzati választás után, Hoppál Péterrel pihent meg a nagy rohanásban az uniós pénzből felújított templomban úgy, akárcsak bárki más. 

Fotó: Őri László/Facebook


Egy jelentős esemény grandiózusságának bemutatásához nem kell lovasroham, összecsukló fegyveres vagy zászlót lobogtató hős, csak a mindennapok hősei. Ezt bizonyította be "Értékteremtés a Nyírségben 90.: Tanyasi útfejlesztés Balkányban," című alkotásában Simon Miklós országgyűlési képviselő, az elkészült földút kis, bensőséges átadóünnepségén. 

Fotó: Simon Miklós/Facebook
Nagy pillanatok jöhetnek ki abból is, ha szokatlan szemszögből mutatunk meg egy felemelő momentumot.

 Fotó: Fidesz Budapest 10-es választókerület/Facebook

Az úgy adni, hogy az ne tűnjön hivalkodásnak egyik legpompásabb darabja Boldog Istvántól, Hajrá, Levente! Sikerülni fog! címmel.

Fotó: Boldog István/Facebook


A lefegyverző eszköztelenséggel, a csillogást messziről kerülő valóságbemutatással jelentkező Lezsák Sándor alkotásának címe: „A Kiskunmajsához tartozó Bodoglár település érdekében erősítettük Patkós Zsolt polgármesterjelölttel a helybélieket. Bodoglár életrevaló, életképes fejlesztése az én képviselői felelősségem is.” 

 Bodoglár kampánylázbanFotó: Lezsák Sándor/Facebook

Forrás: 444.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7015368432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.12.28. 23:02:14

Röhej ez az ország, hogy ilyenek uralkodnak! A főnök, aki a jogi egyetemen focival múlatta az időt, Kósa, aki sohasem államvizsgázott a jogi tanulmányaiból! S a rezsi-migráns-hadügyi biztos, aki a képesítésnélküli napközis nevelőből ívelt fel a Fidesz hatalmi gépezet csúcsára! Aki semmihez sem ért, azt mindenhez ért! ;)

Tarjányi László 2019.12.28. 23:03:15

Németh Szilárd és hívei képhez:
A sameszok lesik a bölcs rabbi minden szavát!

TJóska 2020.01.03. 11:11:01

@Tarjányi László: Micsoda antiszemita megjegyzés ez?

Tarjányi László 2020.01.04. 19:11:42

@TJóska: Nézzen utána, mit jelent a samesz szó, s akkor megérti a mondat értelmét! Nincs benne semmi antiszemita, ráadásul Németh Szilárd és társai DÍSZKERESZTÉNYEK!

TJóska 2020.01.06. 14:36:19

Megnéztem...most azt is nézzem meg ki a díszkeresztény? Ettől még sértegetésnek használja!

TJóska 2020.01.06. 14:39:27

a samesz nem keresztény?

Tarjányi László 2020.01.06. 23:32:52

Kérdéseit javaslom, tegye fel a Mazsihisznek, továbbá kérje ki a véleményüket, illik-e a megjegyzésem ahhoz a képhez, amin Németh Szilárd ül egy kerek asztalkánál, s a hívei figyelik, mit csinál a bölcs csepeli vezér! Amennyiben ők antiszemita megjegyzésnek veszik a mondatomat, bocsánatot fogok kérni, itt ahol megjelent!

Tarjányi László 2020.01.06. 23:35:49

Egyben igaza van, valóban sértő az összes bölcs rabbi számára, hogy Németh Szilárdot hozzájuk hasonlítottam! ;)
süti beállítások módosítása