CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Ez nagyon ciki, Szilárd!" Még kit nem alázott meg almájával Németh úr?

2020. május 14. 05:43 - csú

alma_nemeth_szilarddal_-2020-05-12.PNGHangulatos eligazítás almaosztás előtt. Németh Szilárd már kissé gyűrött - Forrás: NSZ Facebook oldala

Csepelen olyan jól sikerült a mentősöket megalázó keddi almás akciója Németh Szilárdnak, hogy szerdán - a kedvező fogadtatásra és a nagy sikerre való tekintettel - ezt megismételte, de már a dél-pesti kórházban orvosok és ápolónők társaságában. 

Csepelen a mentősök még nem kényszerültek arra, hogy maguk zengjenek hálát és dicshimnuszt a rezsikommandósból lett honvédelmi politikai államtitkárnak. Megúszták  néhány propaganda-fotóval és azzal, hogy a politikus velük reklámozta saját magát.

A dél-pestiben már nem úszták meg ilyen egyszerűen. A kedvében akartak járni az almaosztogatónak. Ezért a kórház Facebook oldalára ezt írták:

"Az elmúlt hetekben kórházunk történetének legnehezebb időszakát éljük meg. A kihívásokkal és nehézségekkel különösen terhelt időszakra esett idén az Ápolók Nemzetközi Napja, amely az egészségügy egyik legjelentősebb ünnepe. Ilyenkor minden támogató és együttérző gondolat, szó és cselekedet sokat számít és jól esik nekünk.
Tegnap Csepel és Soroksár képviseletében Németh Szilárd országgyűlési képviselő úr is eljött hozzánk, jelképes, az egészség szinonimáját jelentő ajándékot, szatmári gazdák által adományozott almákat adott át és megköszönte a kórház minden munkatársának elhivatott gyógyító munkáját. A látogatás jó alkalom volt arra, hogy tájékoztassuk országgyűlési képviselő urat a védekezés kapcsán eddig megtett lépéseinkről, a május elején újraindított járóbeteg-ellátások jelentette feladatokról és kihívásokról, valamint ismertessük vele a járvány későbbi szakaszához kapcsolódó fejlesztési terveinket."

nemeth_szilard_almaval_a_del-pesti_korhazban_-2020-05-13.PNGArról nem tudunk, ki kérte meg Németh Szilárdot, hogy Csepel és Soroksár képviseletében osztogasson. Azt tudjuk, hogy ő szeret csepeli és soroksári képviselőként tetszelegni, hiszen így akarja lemosni magáról a gyalázatot, amit az okozott hogy 2014-ben és 2018-ban is ajtót mutattak neki a választók. A csepeliek és a soroksáriak két választás között sem kérnek belőle. Ezt bizonyítják azoknak a hozzászólásoknak a tucatjai, amelyeket Németh Szilárd facebookos bejezéséhez fűztek.

P.Á. például ezt írta: "Ez nagyon ciki Szilárd. Inkább fizessék ki a beígért 500 ezer forintot. Igaz az emberminiszter szerint megfizethetetlen az eü. dolgozók munkája. Ezért nem fizetik meg. Nyomorult, hazug banda...fúj"

Cs. R. így összegezte véleményét: "Tiszteleted fejezed ki egy raklap almaval...
Te szanalmas szelhamos inkabb azt osztanad szet amennyivel megemeltek a fizetesed a semmire a vilagvalsag kellos kozepen..."

Egyelőre elég lesz ennyi? Már csak egy kérdés vár válaszra:

Van még alma?

anzágo

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9715689042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2020.05.19. 00:24:20

Annyi esze sincs, hogy vezetés előtt levegye a zakóját! Akkor nem lenne ilyen gyűrött a hátán!
süti beállítások módosítása