CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Átlépett egy határt: sötétben bujkáló fehérköpenyesekre kenné saját bűnét

2020. május 21. 04:24 - csú

kasler_miklos_6.PNGAz ostobaságait kár lenne újra felsorolni, de emlékeztetni kell az általa tönkretett orvosokra, és a kórházakból hazaküldött betegek sorsára. Kásler Miklós érzi, hogy baj van. Idő kérdése, mikor váltják le. Egyelőre  csak azért köszönhet még reggelente a tükörben egy miniszternek, mert a főnöke, Orbán Viktor kivárja, amíg Káslerra - a saját ostobaságain és bűnein túl - a kormányfő rossz döntései is ráterhelődnek... 

Kásler  miniszter átlépett egy határt, pontosabban és kicsit kegyetlenebbül szólva felbukott és átesett egy határon, amin túl az ember már hajlamos lenne némi szánalmat érezni iránta, olyan kapkodva, bután és vergődve próbálja menteni a menthetetlent, vagyis saját magát.

Kásler Miklóst annak idején nem az orvosi, vagy vezetői képességei miatt nevezték ki emberminiszternek, ő a rendszer szélsőjobboldali híveinek szánt ajándék volt, egy

echte ősmagyar, aki, nézeteit szükségképpen zagyválva, Bibliával gyógyít, és fasisztákat gyűjt maga köré. Működött is a dolog, ahogy szokott, csak hát a járvány felborította ezt az idillt, és kiderült, hogy a miniszter nemhogy kevés dologban kompetens, hanem inkább semmiben sem az.

Az ostobaságait kár lenne újra felsorolni, viszont most is emlékeztetni kell az általa tönkretett orvosokra, és a kórházakból hazaküldött betegek sorsára. Annál is inkább, mert egy mostani interjújában azt állítja, nem ő rendelte el az ágyak kiürítését, az az orvosok döntésén múlt, akik közül többen is az ő megbuktatásában érdekeltek, a támadásokat tehát jórészt a sötétben bujkáló fehérköpenyesek vezénylik. Satöbbi, satöbbi.

Ez annyira átlátszó, annyira óvodás, hogy nem érdemes rá szót vesztegetni. Persze a miniszter azért beszél össze mindenfélét, mert érzi, hogy baj van, idő kérdése, mikor váltják le, de mert ez még nem történt meg, azt hiszi, némi öntömjénnel, áthárítással még fordíthat. Pedig csak azért köszönhet még reggelente a tükörben egy miniszternek, mert a főnöke kivárja, amíg a saját ostobaságain és bűnein túl a kormányfő rossz döntései is ráterhelődnek. Aztán a bűnnek a bakja mehet, egy új Kásler meg jöhet.

Szénási Sándor (Klubrádió)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4915710020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2020.05.21. 23:02:25

Orvos létére erkölcsileg Habonnyal van egy szinten! Ilyenekre cserélte Orbán a Professzorok Batthyány Körét! Madarat tolláról, embert barátjáról!
süti beállítások módosítása