CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem az országért, hanem magáért, a rokonokért és a haverokért kapar

2020. július 25. 03:21 - csú

orban_liberalis_csomaggal_zsakkal.PNG"...adjanak még pénzt a további felzárkóztatásra, igaz, hogy már arra adtak korábban is, mi pedig elloptuk, de izgulniuk nem kell, el fogjuk lopni ezt is."

Még szerencse, hogy a miniszterelnök volt katona, még nagyobb szerencse, hogy focista is, izzasztó edzőtáborok ugye meg miegymás, libernyák pedig már régen volt, különben biztosan nem tudta volna kialvatlanul is megállítani a nemzetközi liberális brigádok támadásait. Azokat a migránspárti miniszterelnököket és államfőket, akik mindenáron rengeteg pénzt akarnak a saját adófizetőik zsebéből Magyarországnak adni.

Orbán Viktor az ország győzelmeként adja el, hogy tovább dagadhat a rokonok pénztárcája, továbbra

sem szólhat bele „Brüsszel”, hogy mire költjük el mások pénzét, inkább finanszírozza a Fideszes szavazatvásárlást az elvileg a leszakadó régiók felzárkóztatására szánt forrásokból.

A felzárkóztatás annyira nem sikerült, hogy Orbán és hős csapata azzal szerzett még plusz ezer milliárd forintot az uniós tárgyalásokon, hogy igazat mondtak, bevallották, hogy a magyar lakosság harmada még mindig olyan szegény helyeken él, amikhez hasonlókat a rothadó, migránsokkal és azonos nemű házasságokkal teli, liberális nyugat-európai országok lakói elképzelni sem tudnak, de ne is képzeljék el, inkább adjanak még pénzt a további felzárkóztatásra, igaz, hogy már arra adtak korábban is, mi pedig elloptuk, de izgulniuk nem kell, el fogjuk lopni ezt is.

Pedig tényleg segíthetne rajtunk ez a pénz, ahogy a közös piacnak hála egy kicsit már jobban élünk, kár, hogy közben nem Ausztria kerül hozzánk közelebb, hanem Csehország egyre messzebb. Persze ami az egyik oldalon haveroknak lepasszolt, túlárazott és felesleges beruházás, az a másikon GDP növekedés és munkalehetőség, főleg ott, ahol a faluban nincs már, csak közmunka és Mészáros Lőrinc alvállalkozói.

De az, hogy ez így van - hogy aki szegénynek és kiszolgáltatottnak születik, az a feljebb jutás esélye nélkül éli le az életét – annak a miniszterelnöknek a felelőssége is, aki nem az országért, hanem magáért harcol az uniós tárgyalásokon, aztán hazajön, lelibernyákozza a szövetségeseit, és mélyen hallgat arról, hogy ami neki jó, az Magyarországnak rossz, a felzárkózás történelmi lehetőségével pedig képtelen élni. 

Ez a lehetőség, több generáció esélye a jobb életre elveszett. Megbukik majd ez a rendszer, süt majd fényesebben a nap, de ezt már nem kapjuk vissza.

Az Indexet sem, egyébként. Tegnap is kicsit rosszabb hely lett ez az ország, meg ma is. Orbán Viktor persze jól van.

Selmeci János, Csepelen élő szerkesztő, újságíró, riporter (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2916076494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása