CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dukán András: A fideszes propaganda akkor is hazudik, amikor kérdez

2020. július 27. 05:34 - csú

dukan_andras_ferenc_es_szabo_szabolcs_2020.jpgDukán András Ferenc, momentumos csepeli önkormányzati képviselő és dr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár független országgyűlési képviselője

A Momentum csepeli önkormányzati képviselője bemutatta, hogy a 21. kerületben milyen visszataszító módon működik a fideszes propaganda.

Még a kérdésében is hazudik. Ráadásul mindezt a csepeli adófizetők pénzéből teszi - jelentette ki Dukán András Ferenc, a Momentum csepeli önkormányzati képviselője Szabó Szabolcs hírlevelében.

Csepel és Soroksár független országgyűlési képviselője Dukán András írásának is helyet adott legújabb képviselői hírlevelében. A momentumos önkormányzati képviselő ebben a csepeli a Csepeli Hírmondó működését mutatta be.

Az adófizetők pénzéből fenntartott lap, miután nagynehezen hajlandó volt megkérdezni ellenzéki képviselő véleményét is egy ügyben, egyből egy fideszes hergelést választott témának. A hajléktalanszálló ügyét.

Az ígéret szerint 1200 karakterben írhatta le az ellenzéki képviselő a véleményét. Elvileg változtatás nélkül közölte volna a lap. Ehhez képest egy QR kód jelent meg az újságban. Dukán válaszából mindössze két rövid mondatot jelentettek meg. 

Tehát nem elég, hogy a kéthetente megjelenő önkormányzati pénzből kiadott újságban az ellenzéki vélemények nem jelenhetnek meg, a hírmondó szerkesztősége még át is verte a képviselőket.

Dukán András Ferenc ezért úgy döntött,

Szabó Szabolcs hírlevelében közli a válaszát teljes terjedelmében:

A Csepeli Hírmondó kérdése (ami már önmagában sokat elmond az újságról):
"A fővárosi hajléktalanszállók jelenleg 52 százalékos kihasználtsággal működtek, így karantén kialakítása helyben megoldható. A veszélyhelyzetet kihasználva, karanténra hivatkozva, titokban mégis Csepelen akart új hajléktalanszállót nyitni Karácsony Gergely főpolgármester. A Főváros tájékoztatása szerint az épületben állagmegóvó munkálatok folynak. Önök támogatják vagy ellenzik, ha ismét megpróbálnak hajléktalanszállót vagy hasonló intézményt létrehozni Csepel központjában?"

dukan_andrasnak_irta_a_kerdest_a_csepeli_hirmondo_2020.PNGDukán András Ferenc válasza:

Hasonló téves állításokra már hetekkel ezelőtt reagáltam a polgármester úrnak, aki erre nem felelt. Ezzel elismerte, hogy nem igazak. Ellenzem, hogy állandó hajléktalanszálló nyíljon a központban, de erre nincs és nem is volt szándék a fővárosi önkormányzatban. Borbély Lénárddal ellentétben megkérdeztem őket erről. Az ügyben minden megtekinthető a Facebook oldalamon, ahol tájékoztatom a lakosságot a képviselői munkámról, hiszen a Hírmondó 7 hónapja most először ad lehetőséget megszólalni.

Borbély Lénárd és Németh Szilárd, azért hergel, mert terel: a lakosság nem kapott korrekt tájékoztatást a járvány adatairól, a védekezéssel is alig foglalkoztak. Közpénzből Karácsony ellen uszító táblákat helyeztek ki, ahelyett, hogy a kormány által Csepeltől elvont 220.000.000 forintról beszéltek volna. A kormány azt tervezi, hogy jövőre is ezt teszi. Határozatot terjesztek be, hogy a csepeli testület álljon ki a csepeliek adójának elvonása ellen. A szavazáson kiderül: Borbély Lénárd számára Csepel vagy a Fidesz az első! 

Elszomorít, hogy a Fidesz-KDNP csepeli képviselői a keresztény értékrendre szégyent hozva, a legkiszolgáltatottabbak ellen szított gyűlöletből kívánnak politikai tőkét kovácsolni!

Forrás: Ez a lényeg 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7216077964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása