CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mintha tisztább lenne a BKK automata és környéke a csepeli sétáló utcában

2020. szeptember 19. 00:02 - csú

kda-setalo_utca_es_amk.PNGBosszantó kerületi ügyeket igyekszik elintézni Kovács Dávid Attila, a csepeli önkormányzat független képviselője.  Egyelőre energikusan és fáradhatatlanul folytatja, amit tavaly októberben elkezdett. A jelek azt mutatják: komolyan vette képviselői esküjét, van remény a sikerre. Blogunk folyamatosan figyelemmel kíséri az ifjú helyi politikus tevékenységét. Az újabb lépéseit is, amelyekről a közösségi oldalán számolt be:

Az elmúlt néhány hétben több ügyben is a Városgazdához fordultam a hozzám érkező lakossági bejelentések alapján és úgy tűnik, hogy leveleimnek van foganatja.

Ezek közül talán az egyik legfontosabb, a Csepel legundorítóbb részeként emlegetett Karácsony Sándor utcai buszmegálló mögötti terület. Itt egyrészt a tető javítási munkálatait kértem, másrészt egy alapos takarítást különösen a BKK automata körül annak érdekében, hogy ne galambmocsokban kelljen az utazóknak és járókelőknek járnia azon a területen.

Tegnap készítettem az alább, jobb oldalon látható fotót, amelynek tanúsága szerint a Városgazda saját illetékességi körének érezte az intézkedést és egy fémlemezt szerelt fel a tetőzetre annak érdekében, hogy ott ne tudjanak ki-be járni a galambok. Azt is tapasztaltam továbbá, hogy

mintha tisztább lenne a BKK automata és környéke, bár itt még bőven lehetne mit tenni, különösen az automata oldalán.

A másik ügy egy évtizedek óta húzódó probléma a Reggel utcában, az ÁMK iskola és óvoda mellett, amivel többen is megkerestek. A bal oldali fotón látható útszakaszon ugyanis annyira nagy ugyanis a szintkülönbség, hogy szinte lehetetlen elkerülni az autó orrának vagy hátának odaütését. Az egyik helyi lakó szerint vagy terepjáróval kell közlekedni vagy pedig a szembe sávba átmenni, hogy gond nélkül át lehessen jutni ezen a szakaszon.

Itt szintén a Városgazdát kértem meg a probléma megoldására, aminek a feltárását, kijavítását el is kezdték a cég munkatársai. Köszönet munkájukért!

Hozzám pedig a továbbiakban is nyugodt szívvel fordulhatnak bármilyen problémával, javaslattal vagy kérdéssel kapcsolatban, elérhetőségeim változatlanok:

06-70-479-5294

kovacs.david.attila@gmail.com

Forrás: KDA Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716204428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása