CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az alvó magyar a jó magyar: nem lát, nem hall, nem beszél...

2020. október 18. 00:01 - csú

nem_hall_nem_beszel_nem_lat.PNGAz ötödikesek már újra tanulhatják a hun-magyar rokonságot, köszönhetően az Orbán-rendszernek és annak a frissen összerakott NER-időgépnek, amely dédapáik korába repíti őket, egy cirka százharminc évvel korábbi nemzettudatba, szittya Árpáddal, a 30 millió magyar lakta Kárpát-medencével, meg a honfoglalás millenniumának többi kellékével. Ezt persze sokan kifogásolják, rájuk majd később kerítünk sort, előbb jegyezzük meg, hogy oktatáspolitikánk, miközben elszántan farol vissza a múltba, azért küzd még némi gyávaságfaktorral, például a párthus herceg ügyében.

A párthus herceg, amint azt régen még mindenki tudta, maga Krisztus Urunk, amiből részint az az előny jön, hogy Jézust nem kell többé zsidónak tekintenünk, viszont a Megváltó rögvest a vérrokonunk is lesz, hiszen a párthusok ugyebár a szkíták közül valók. Mi pediglen hun szkíták vagyunk, hun hunok, hun meg sumérek, hun meg mindezek együtt, mert az élet bonyolult, de a lényeg az, hogy a

hun-magyar rokonság például az Istenfia magyarságának tisztázása nélkül féligazság, az meg sehova se vezet. A következő lépés tehát világos.

Mármost a kárálókról, a finnugor halszagúakról és egyéb söpredékről.

Arról, hogy minek ez az egész.

Székely Kriszta rendező a 24.hu-n azt mondja, hogy az SZFE lerohanásának, a kultúrharcnak az az egyik célja, hogy a színházak ne a gondolkodás, kételkedés, nevettetés helyszínei legyenek, hanem valamiféle magamutogatásnak.

Mármost mit lehet ott mutogatni? A nemzetet természetesen, de a mutogatás ünnepi természetéből kifolyóan nem a maga pőre, naturalista és lehangoló valóságában, nem, a nemzet mint önmagáról szőtt álom jelenik itt meg, elegáns hun atyafisággal, isteni származással, igazi szittyaként, akinek a szupremáciája az eget veri, de legalábbis púposra feltölti a Kárpát-medencét.

Nem a tények fontosak, nem a régészet, a nyelvtudomány, a rideg ész. Hiszen mi, akik lankadatlanul szőjük a magyarok álmát, pontosan tudjuk, mennyi hülyeséget hordunk közben össze, de azt is tudjuk, hogy csak az boldog, aki bódult, és aki bódult, annak nem kell szembenéznie a valósággal, vagyis tulajdonképpen mivelünk, akik az altatás nehéz műveletét végezzük a magyarjainkon. Az alvó magyar a jó magyar, nem lát, nem hall, nem beszél. Tente szittya baba, tente.

Szénási Sándor (Klubrádió)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4816240184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása