Facebook

Megvan a véleményük

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Most olvassák

A Facebookon a Csepel Újságban
olvashatók cikkeink

Programkínáló

B u l v á r

Utolsó kommentek:

Tarjányi László 2019.09.14. 21:15:18

www.facebook.com/csepel.ujsag
László Tarjányi Borbély a sajátját osztogassa, ne a csepeliekét! Az én javaslatomra, annak idején Tóth Mihály polgármester elővételre (!!!) felajánlotta a fővárosnak és a magyar államnak az észak-csepeli területet! Veres János pénzügyminiszter nem kívánt élni az elővételi joggal a Magyar Állam nevében, míg Demszky Gábor még csak nem is válaszolt! Aztán amikor a FADESA megvásárolt 84 hektárt 11.3 Milliárdért, akkor kezdett Demszky perrel fenyegetőzni! Talán mégis inkább válaszolnia kellett volna Csepel ajánlatára!

Aztán kinek a 135 hektárját akarja a Magyar Állam? Csepelnek volt 126 hektárja, abból 84 hektárt eladott a FADESA-nak, tehát marad 42 hektár! A sziget északi csúcsán levő terület valószínűleg a fővárosé! Tőlük kérje ingyen az állam! Nekünk van 42 hektárunk, nem biztos hogy az mind a FADESA területétől északra van, hanem egy része attól délre! CSEPEL NE ADJA INGYEN A TERÜLETET! Az autópálya s egyéb állami beruházásoknál is jár kártalanítás a tulajdonosoknak! A FADESA sem fogja ingyen adni a területét, nem azért vásárolta meg 14 évvel ezelőtt!

László Tarjányi A terület nem többszáz millió forintot ér, hanem több milliárdot! Lásd, a FADESA 11.3 milliárdot adott 84 hektárért 14 ÉVVEL EZELŐTT! Az ingatlanárak azóta jelentősen emelkedtek!

Bejegyzés: Csepel végkiárusítása rendkívüli kótyavetyéléssel Orbán rögeszméje miatt

Tarjányi László 2019.09.09. 07:23:31

28.) Kálvária parkkal tovább szépítjük a Tamariska-dombot.

A két latort ideje lenne már kicserélni! ;)

Bejegyzés: Gyógyvizet prédikált, de bort ivott, pihenőligettel, lovaspályával ugratta a csepelieket, de semmi sem lett az ígéretekből

Tarjányi László 2019.09.08. 08:00:56

Megpróbálják a felelősséget Szabó Szabolcsra és a Buckai Szövetség Egyesületre tolni, holott a választás sorsa június 25-én eldőlt az esélyes Takács Mónika lecserélésével!

Sok minden van Csepelen az Indotek kezében, például a Csepel Stadion is! Tizennéhány éve láthattuk Németh Szilárdot, ahogy felvázolta az Indotek céghálóját és offshorozott is bőszen! Nehogy elhiggyük már, hogy Orbán helyettese akarata ellenére megvásárolhassa az Indotek a Gellért Szállót, azt a helyet ahová Orbán is gyakran jár, s ahol fontos találkozókat tartanak! Azt a helyet, ahová Horthy fehér lovon belovagolt! A NER nem így működik!

A vásárlást június 21-én tették közzé a médiumok, hozzátéve hogy a szerződéshez különféle engedélyeket kell még megszereznie a vásárlónak, amely hónapokat vesz igénybe! Majd októberben kiderül, még sem veheti meg a Gellértet, ha nem megfelelő lesz a csepeli választás eredménye!

Az Indotek-ügylet jelentőségét egy 2019. június 21. 23:03-kor Takács Mónikának írt üzenetben kifejeztem, tudván Németh Szilárd hozzáállását. Úgy látszik, jövőbe láttam!

Bejegyzés: Szabó Szabolcs: Legyőzhető a Fidesz Csepelen ősszel is emberfeletti teljesítményt igénylő kampánnyal

Tarjányi László 2019.09.07. 21:49:21

Jellinek Dánielnek Németh Szilárd nagy ellensége, a Gellértbe jár Orbán meg sok más fideszes vezető, fontos találkozókat tartanak ott! A Csepel Stadiont terhelték le kölcsön fedezetként, ezért tartott kirohanásokat ellene Németh Szilárd! Nehogy már csak úgy megvásárolhassa a NER egyik fontos bástyáját! Volt már egy ilyen ügylet Csepelen, Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés, ahol összefeküdt a csepeli Fidesz a csepeli MSZP-vel! Csak Lenkei László (SZDSZ), Füleki Rudolf (SZDSZ), Zselenyánszki Gábor (FKGP) és Samu Ferenc (MIÉP) szavazott ellene! Nehogy már csak úgy lecseréljék az esélyes Takács Mónikát egy esélytelen Erdősi Évára!

Bejegyzés: Úton állók Csepelen

Tarjányi László 2019.09.07. 07:52:43

A választás június 25-én eldőlt Takács Mónika lecserélésével!

Mi történt június 25. előtt?

Megvásárolta a Gellért Szállót az Indotek Group | Világgazdaság
www.vg.hu › vallalatok › turizmus › megvasarolta-a-gellert-szallot-...
2019. jún. 21. - Hosszas tárgyalássorozatot követően született megállapodás a múlt héten a Gellért Szálló eladásáról a Danubius Hotels Group és az Indotek ...

A Gellért Szállót nem lehet csak úgy megvásárolni! Fontos személyek járnak oda!
Meg kell nézni a befektető portfolióját, Csepelen is van bőven! Megállapodás született. Nem csak a Gellért megvásárlásáról!

Bejegyzés: Úton állók Csepelen

Tarjányi László 2019.08.29. 00:10:10

Szép királyfi, ha velem töltöd az éjszakát, holnapra gyönyörű királylánnyá változom! ;)

Bejegyzés: Munkatársai megpuccsolták Schmidt Máriát

Tarjányi László 2019.08.26. 23:40:50

László Tarjányi "Mi a különbség a diktatúra és a demokrácia között?
A diktatúrában a pénzért fegyvert vesznek, s a fegyverrel hatalmat szereznek!
A demokráciában a pénzért szavazatot vesznek, s a szavazattal hatalmat szereznek! Copyright Tarjányi László."

Bejegyzés: Erdősi Éva polgármesterjelölt nyílt levele Borbély Lénárd polgármesternek

Tarjányi László 2019.08.26. 23:40:01

www.facebook.com/csepel.ujsag/
László Tarjányi "Mi a különbség a párt és a maffia között?
Összeáll tíz szarházi, kölcsönösen hűségükről biztosítják egymást, majd megkezdik a működést! Ha bejegyeztetik magukat a bíróságon, akkor párt, ha nem, akkor maffia! Copyright Tarjányi László."

Bejegyzés: Erdősi Éva polgármesterjelölt nyílt levele Borbély Lénárd polgármesternek

Tarjányi László 2019.08.26. 23:27:46

Nálam betelt a pohár! Kicsordult azzal, amit tettek Dobák Istvánnal! Ezekben nincsen szégyenérzet? Ahogy elbántak Takács Mónikával, ahogy lefideszbérencezték Tóth Mihályt, maiért az kiállt Takács Mónika mellett! Dobák István is kiállt mellette, adódott az alkalom, hogy helyet kellett adni a Momentumnak, ezért Szenteczky Dobákot lecserélte annak távollétében és értesítése nélkül! Kilenc éve akarta kirúgni, de eddig nem volt alkalma! Szégyenletes az is amit 2010-ben csinált, amikor Tóth Mihály átadta neki a pozícióját, azon nyomban lehetetlenné tette, hogy bármilyen más pozíciót betölthessen! Pártelnökként sorra rúgta ki a neki nem tetszőket, közte Horváth Gyulát is!

A módszer ismerős, Németh Szilárd is ezt csinálta, például Horváth Józseffel! Meg ahogy félreállította a csepeli Fidesz-elnöki székből Tóth Jánost, mutatja, hogy Szenteczkyben és Némethben ugyanaz a lélek lakik!

Erdősi se különb, március óta "fúrta" Takács Mónikát, megtalálta a zsák a foltját!

Ilyen emberek ne vezessék Csepelt! Nem érdekel, hogy ezzel a Fidesz marad hatalmon! Legyünk már becsületesebbek náluk! Szégyen, ami itt Csepelen folyik politika címszó alatt!

Bejegyzés: Erdősi Éva polgármesterjelölt nyílt levele Borbély Lénárd polgármesternek

Tarjányi László 2019.08.18. 21:55:04

@Medgyes Egonné: Abbahagyjuk a bírálatukat, de a saját szájunk íze szerint szavazunk! Engem is rendre intettek! Nem jelent semmit, én mindig a magam ura voltam! Egyáltalán, milyen alapon diktál két személy, Szenteczky és Bangóné többtízezer demokratikus érzelmű csepelinek! Meg egyáltalán, hányan vannak Csepelen MSZP-tagok? Ha százan, amit kétlek, akkor ők parancsolnak a csepelieknek, mert ők Szenteczky után mennek?

Csepel a csepelieké! Mindenki politizáljon a saját lakóhelyén, ne ott ahol a zsírosabb falat látszik!

Végül közreadom a véleményem a pártrendszerről!
"Mi a különbség a párt és a maffia között?
Összeáll tíz szarházi, kölcsönösen hűségükről biztosítják egymást, majd megkezdik a működést! Ha bejegyeztetik magukat a bíróságon, akkor párt, ha nem, akkor maffia! Copyright Tarjányi László."

Bejegyzés: Volna más megoldás Csepelen is! - Kál Károly nyílt levele

Tarjányi László 2019.08.18. 21:41:46

Másik megoldás, a 71-es busz fordulójának néhány tízméterrel északabbra helyezése, a helyének parkká alakításával zsákutcává tenni a Hollandi út végét! A szigetszentmiklósiak meg ha kerülőútnak akarják használni az Üdülősort, építsenek hidat Soroksár irányába és kössék be a Grassalkovics útra! A Hollandi út nem helyközi forgalom céljaira épült!

Bejegyzés: Becsapott és dühös csepeliek panasza a Királyerdőből, a Kis-Duna-partról

Tarjányi László 2019.08.18. 21:39:25

Ideje lesz megszervezni az ÉLHETŐ HOLLANDI ÚT EGYESÜLETET, mert a Csepeliek a Zöld Kis-Dunapartért Egyesületre és annak elnökére, Horváth Ildikóra most hiába várunk! Van az a minisztériumi állás . . .

Bejegyzés: Becsapott és dühös csepeliek panasza a Királyerdőből, a Kis-Duna-partról

Tarjányi László 2019.08.18. 21:38:32

A kalózhajós játszóteret alakítsák át baba-mama pihenőkertté! Csak három éves korig használhassák, és állítsák vissza az eredeti méretére! A kalózhajót és a kalózvárat telepítsék át a Napközis Tábor szabad területére, a futballpálya és a déli kerítés közé! Egy déli bejárattal külsős látogatók, illetve egy belső kapuval a napközis tábori, illetve sportoló gyerekek is használhassák! Csoportos látogatásoknál a felnőtt kisérők gondoskodjanak arról hogy ne legyen folytonos kiabálás, zajongás, mert az sérti az ott lakók nyugalomhoz való jogát!

Bejegyzés: Becsapott és dühös csepeliek panasza a Királyerdőből, a Kis-Duna-partról

Tarjányi László 2019.08.18. 21:38:02

A Hollandi út Szent István út és a Horgásztanya közötti szakaszát egyirányúsítani kellene DÉLI IRÁNYBA, kivéve 71-es busz kiegészítő táblával! Ezzel a befelé irányuló szigetszentmiklósi forgalmat azokra az utakra lehetne terelni, amelyek helyközi forgalomra épültek! Szigetszentmiklós ne építsen kerülőutat a csepeliek kárára! Legyen üdülőövezet a Hollandi út, csak a királyerdei forgalom használja!

Bejegyzés: Becsapott és dühös csepeliek panasza a Királyerdőből, a Kis-Duna-partról

Medgyes Egonné 2019.08.18. 13:53:21

@Tarjányi László: Minden szavával egyet értek két hete ezen lovagolok a Facebookon Ma is olyan válasz kaptam hogy mér mindig ezen lovagolok. Én régi Csepelinek vallom magam itt születtem itt is dolgoztam És nagyon elkeserít hogy Csepel ide jutott. Nagyon nem értek egyet a mostani vezetéssel nagyon jó lenne a változás ? Takács Mónikába látom megoldást és nem a űrhajósokba akik Csepelről nem tudom mennyit tudnak azon kívül amit hallottak és nem tapasztaltak. De hát már többször rendre intettek de én szeretnék tükörbe nézni választások után is ( már nem a szépségem miatt)

Bejegyzés: Volna más megoldás Csepelen is! - Kál Károly nyílt levele

Trezor atya · http://utvesztox.blog.hu/ 2019.08.18. 12:00:04

Egy borzadály az a birkózós létesítmény. Szívem szerint ledózerolnám a francba. Semmi keresnivalója azon a helyen. Ahogy a kolléga is megjegyezte, a focipálya mellett ez bőven elfért volna. Nettó tahóság volt odarakni azt a marék szart... Tudom, hogy hülyeség összemosni a dolgokat, de kezdem utálni az egész birkózó sportágat és a birkózókat is. Ehh... nem is merek többet írni, mert csak felhúzom magam :(

Bejegyzés: Becsapott és dühös csepeliek panasza a Királyerdőből, a Kis-Duna-partról

Báthory Ödönke 2019.08.15. 15:29:51

Hát ez a SZent Imre tér egy nagyon szép példa. Építettek a sarkába néhány bazinagy üvegkockát, és utána elkezdtek agyalni, hogy mégis mi a fenét kéne velük csinálni.

Bejegyzés: Miként lett a csepeli strandbotrányból tízmilliós csepeli táblás láz?

Tarjányi László 2019.08.14. 06:57:35

"A pályákat ugyanis Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző vásárolta meg, Mészáros Lőrinc golfklubja pedig tőle bérli azokat."

S mi van ha Orbán Győző nem csak az Orbán fiúk apja! Mindig eltűnődöm ha Mészáros Lőrinc Wikipédia adatlapját olvasom! "Szülei: Szabó Margit." Ennyi! Csak volt apja?!

Bejegyzés: Lesz magyar golfáramlat

Tarjányi László 2019.08.10. 23:30:38

Ennél többet is megtudhatnánk a polgármesterjelöltről? Meg az iskolai végzettségéről?

Erdősi Évának hívnak.
Pécsen születtem, ott is éltem 2002-ig, azóta Budapesten élek.
1984-től 2010-ig dolgoztam különböző pénzügyi intézményekben, MNB-ben, kereskedelmi bankban, Takarékszövetkezetnél, pénzügyi vállalkozásnál. Szakértelmem ezen 26 év tudása.
Végig jártam a szamárlétrát. Ügyviteli alkalmazottól eljutottam a vezérigazgatói szintre.

A konzultációs díj:
első óra 25.000,-Ft , majd ezt követően 30 percenként 10.000,-Ft. www.erdosieva.hu/

Bejegyzés: Csepeli ellenzéki politikusok miként készülnek az önkormányzati választásra?