Facebook

Megvan a véleményük

Naptár

március 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Most olvassák

A Facebookon a Csepel Újságban
olvashatók cikkeink

Programkínáló

B u l v á r

Utolsó kommentek:

Tarjányi László 2019.03.16. 20:13:41

Nagyon szeretnénk, ha jövőre polgármester asszony tartaná az ünnepi beszédet az önkormányzati ünnepségen! S azt se bánnám, ha jövőre Borbély és Németh koszorúzna március 14-én!  

Bejegyzés: Takács Mónika, Csepel ellenzéki polgármester-jelöltje a célokról: Béke, józanság és szakmaiság

Tarjányi László 2019.03.08. 21:54:00

Tisztelt Csepeliek! Amennyiben fontos Önöknek a Munkásotthon, támogassák azt! Jó szóval, biztatással, azzal hogy látogatják a Munkásotthon rendezvényeit, s ismerőseiknek, barátaiknak is ajánlják ezt! A Munkásotthont elsősorban azzal lehet életben tartani, hogy igénybe vesszük a szolgáltatásait, jegyvásárlással segítjük annak pénzügyi egyensúlyát, hiszen ez az egyetlen forrás tartja jelenleg életben a Munkásotthont! A posztban Takács Mónika ismertette, hogy mennyi támogatástól esett el az intézmény 2010 óta! Az Önök és barátaik erkölcsi támogatására és szavazataikra is szükség lesz az őszi önkormányzati választáson! Tisztelettel kérem Önöket kísérjék figyelemmel a Csepeli Munkásotthon/Csepel Színház és a Csepeli Munkásotthon Baráti Köre Facebook-oldalakat! Az elkötelezetteket várjuk a Csepeli Munkásotthon Baráti Körébe! A Baráti Kör tagjai szükség esetén önkéntes munkájukkal vagy anyagi támogatással segítik e független művelődési intézmény fennmaradását! Nekünk elszántabbaknak kell lennünk azoknál, akik a Munkásotthon bekebelezésében gondolkodnak!

Bejegyzés: Gyerekeket használ fel a csepeli Fidesz szócsöve a Munkásotthon ellen

csú 2019.03.04. 23:45:58

@Tarjányi László: Köszönjük az ajánlást! Valóban figyelemre méltó a jelzett írás, ezért hamarosan közölni fogjuk!

Bejegyzés: Horváth Gyula: Pánik ezerrel...

Tarjányi László 2019.03.03. 20:17:49

Szerkesztő urak szíves figyelmébe ajánlom Horváth Gyula márc. 1. 19:50-kor kelt írását, a fényképpel a söröző fideszes urakról!

Bejegyzés: Horváth Gyula: Pánik ezerrel...

Tarjányi László 2019.02.25. 20:28:13

Nagy arckoponya, kicsi agykoponya. Magyarul, nagy pofa, kicsi ész!

Bejegyzés: Mestersége: az átverés

kese 52 2019.02.21. 10:01:31

Sajnálatos módon a 21. ker polgármesteri hivatala nem mer semmi olyan fejlesztést, beruházást még tervezni sem amíg a fideszes korrupt, csaló, tolvaj bandának az "alkotmányos költségei " nem biztosítottak. Németh Rezsibiztos Szilárd Még nem látja azt, hogy miből, hogyan, kitől lehet ellopni a szükséges összeget a projektek megtervezéséhez és megvalósítására. Csepel fejlődése, szépülése addig nem tud elindulni míg ezek velejéig romlott korrupt bűnözők ülnek vezető beosztásban a kormányban, a kerületben.

Bejegyzés: Szétesnek a házak a Rákóczi úton a temető és a Rózsa utca között?

Tarjányi László 2019.02.16. 20:58:32

El kell takarni Orbán évértékelő beszédének hallgatóságát, mert a névsoruk megmutatná, kik Orbán tettestársai, akiket alkalomadtán szintén felelősségre kellene vonni! Ilyenkor mindenki ott van, aki fontos a hatalom szempontjából vagy éppenséggel részese is a hatalomnak! Legfeljebb a pénzemberek, oligarchák engedhetik meg maguknak hogy ne legyenek ott! Miért lennének ott személyesen, Orbán az ő gondolataikat, érdekeiket jeleníti meg a közönségnek, persze össznépi érdeknek álcázva!

Bejegyzés: Ápolt, eltakart és elválasztott, leplezett és leleplezett

Tarjányi László 2019.02.16. 00:03:22

"Az „Orbán takarodj!” skandálása ma már elfedi azt, hogy felelős baloldali politikusoknak fogalmunk sincs arról, hogy mit is akarnak tenni a kezükbe kerülő hatalommal."

Tisztelt uraim, itt dupla tévedésről van szó! A nép valóban el akarja zavarni Orbánt, de miből gondolják azt hogy a hatalmat a baloldal kezébe akarják adni! Az embereknek elegük van a teljes magyar rendszerváltó politikai garnitúrából! Választaniuk kellene a 60/40 vagy 70/30 arányban osztozkodók közül? Mert ez volt, amíg Orbán ezt fel nem rúgta a NER-rel! Vajon miért a pártpénztárnokok osztozkodtak egymással a színfalak mögött? Ha nem így volt, akkor Németh Szilárd miért is lett iskolaigazgató Csepelen? Miért is vették be a Wallis-Észak-Csepel üzletbe? Miért is lett sporttanácsnok dupla tiszteletdíjjal a szocialista érában?

Na ezért nem akarják az emberek a baloldalt! Inkább szeretnék saját kezükbe venni a haza sorsát! Csak hát a rendszerváltó elit bebetonozta az alkotmányba, hogy a nép csak kívülről nézheti a politikát, meg négy évente szavazhat arra, akit a fejébe sujkolnak! A Fidesz meg bebetonozta, hogy még szavazáson se lehessen megbuktatni! A nép közvetlen hatalomgyakorlást akar, erre természetadta joga van! A politikusok és politológusok ezt persze tagadják, hiszen így kijáróként nem kaparinthatnák meg a nép vagyonát és pénzét!

Az "Orbán takarodj" jelszó a nép türelmét és jóakaratát jelzi, mert szabad elvonulásra ad lehetőséget, holott kötelet vagy pallost is emlegethetne! A NÉPNEK MINDIG IGAZA VAN! De hát ezt Orbán és Németh Szilárd is tudja, csak gyenge a képzelőerejük, hogy ezt a valóságban is megtapasztalhatják egyszer! Ceausescu sem hitte el, hiszen még a végső pillanatban is azt kiabálta, "fiaim, mit csináltok!"

Bejegyzés: Horváth Gyula: Programot, eszmét, stratégiát a baloldalnak!

Tarjányi László 2019.02.15. 23:25:11

Fideszék Bálint Györgytől zokon vették, hogy a rendszerváltás után az SZDSZ-ben politizált! Ugyanezt tette Németh Szilárd is, de ez nála nem bűn, hanem érdem! Van az a nyelvcsapás . . .

Bejegyzés: Bálint gazda nem lehet díszpolgár a fideszes pitiánerség miatt

Burgermeister 2019.02.15. 05:55:14

Északon nem sok fa van, ellenben nagy a mocsok, kosz, hajlékony tanyák illegálisan! Rendet kell ott tenni.

Bejegyzés: A zöldnek pusztulnia kell? Kinek fog hiányozni? Mennyi fát akarnak kivágni Csepelen, a Kis-Duna partján?

Tarjányi László 2019.02.14. 23:17:00

Nincsen olyan dolog, amit utóbb reparálni nem lehet! Az Orbán-kormány összes ámokfutását semmissé tudjuk tenni, ha karjuk! Akár Orbánt is törölhetjük a magyar nép emlékezetéből!

Bejegyzés: Palkovics László sírásó lesz?

Tarjányi László 2019.02.14. 23:12:34

Ma jártam a Hollandi úti Napközis Tábor felé. Szörnyen néz ki a terület, fel van dúlva, a fák ki vannak vágva a futballpálya építése céljából!

Bejegyzés: A zöldnek pusztulnia kell? Kinek fog hiányozni? Mennyi fát akarnak kivágni Csepelen, a Kis-Duna partján?

Tarjányi László 2019.02.05. 21:56:54

Azt kívánom az Orbán és a Mészáros családnak, hogy élhessenek ezzel az adókedvezménnyel!

Bejegyzés: Válogat a rákbetegek között az Orbán-kormány

Tarjányi László 2019.01.29. 19:51:22

Én meg kíváncsi lennék, hogy a Németh-Borbély tandem által a Csepeli Munkásotthon Alapítvány felügyelő bizottságába kijelölt személyek anyagi juttatását ki fizeti? Arra ad-e "REPREZENTÁCIÓS KÖLTSÉGET" Borbély Lénárd, vagy Vida István a Csepeli Városkép Kft. vezetője? Vagy azt is a Munkásotthonnak kell kitermelnie, holott egyetlen fillér önkormányzati támogatást sem kap 2010, azaz Németh Szilárd polgármesterségének kezdete óta? Azt is elintézte, hogy 2016 óta az állami támogatást is megvonták!

Bejegyzés: Takács Mónika nemet mond a csepeli városvezetők arcátlan javaslatára

Tarjányi László 2019.01.22. 22:50:46

Mi, a Csepel Munkásotthon Baráti Köre segítjük annak fennmaradását, működését! Munkával vagy adománnyal, információ elérhető a "Mentsük meg a Munkásotthont" című írásnál a csepeliek.blog.hu-n, illetve keressék a Baráti Kör Facebook-oldalát illetve a Munkásotthon weblapjait! Aki tudja, jegyvásárlással is segítheti a Munkásotthon fennmaradását, s egyben jól is szórakozhat! Kérem, szíveskedjenek tovább adni az információt! A Munkásotthon gazdasági egyensúlyát mindenképp fenn kell tartanunk az őszi önkormányzati választásig! Aztán meg mindenkinek el kell menni, s Takács Mónikára kell szavazni, illetve a közös demokratikus jelöltekre! Ha győzünk, majd visszaadjuk az önkormányzati támogatást a Munkásotthonnak, amit Németh Szilárd elvont 2010 óta, s amelyet minden más csepeli művelődési intézmény meg kap A MI ADÓNKBÓL! Nem vagyunk másodrendű csepeli polgárok, nekünk is jogunk van arra, HOGY A SAJÁT BEFIZETETT ADÓNKBÓL A SAJÁT MŰVELŐDÉSÜNKET TÁMOGASSUK!

Bejegyzés: Takács Mónika: a Munkásotthon maradjon a csepelieké!