CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel polgármestere lóvá tette Csepelt

2017. szeptember 03. 05:25 - csú

csepel_uj_cimere-kisebb.PNG„Csepel egy állatorvosi ló” Ezt nyilatkozta Borbély Lénárd Jobbágyi Zsófiának A Magyar Hírlapban. Az ifjú polgármester bizonyára nem azt kívánta mondani, amit sértő módon leírt, hanem azt, hogy a kerületünkben sok minden megtalálható részeiben annak, ami Budapesten is létezik. Aztán folytatta „Csepel tele volt lehetőségekkel..”

Bizony így van! Nagyon elszólta magát, mert az igazság csúszott ki a száján! Az elődök által létrehozott lehetőségek elpuskázását jelenítette meg azzal, hogy a múltba helyezte a lehetőségek perspektíváját. „A részeg ember, meg a gyerek megmondja az igazat”.Az elszólás a valós helyzetet takarja! Csepel a legjobb adottságokkal rendelkező fővárosi kerület nem hogy fejlődne, hanem szlömösödve magába fordul, és önfelélésbe zuhan, a hozzá nem értő, lelketlen fideszes vezetői miatt.

Nem biztos, hogy Borbély az állatorvos lovának akarta minősíteni azokat, akik megválasztották, de bizony ez jött ki! Habár, sose lehet tudni! A cikkből is sugárzik a beteges rajongása Németh Szilárd iránt. És ha ő ezt mondta, akkor nincs mese, ezt kell írni!

Később meg azt, hogy „Németh Szilárd személye a garancia arra, hogy tisztességesen fog működni.”Hát nem nagyon nyugtatott ezzel meg senkit Csepelen a  polgármester. Ez közjogilag nem értelmezhető, és a csepeliek többségének sokkal inkább olaj a tűzre, mint megnyugtatás lenne.

Németh Szilárd személye Csepelen nem garancia semmire! Ő a durvaság, a törtetés, letaposás, és a szemen szedett hazugság megtestesítője. Megjegyezhetnék, hogy a csepeliek nem lovak, de a felkészületlen fideszes vezetőik bizony szamarak!És ezt nem mi mondjuk, hanem magukat állítják így be!

Forrás: Horváth Gyula Facebook bejegyzése

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7512746826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.09.03. 21:39:06

Egyre inkább az az érzésem, Horváth Gyula bejegyzéseit nem saját maga írja! Vagy esetleg az általa írtakat valaki átírja! Profi munka, csak azt nem értem, az illető miért nem a saját nevében ír, s miért nem ő törekszik politikai pozícióba! Lehet hogy a régi pozíciójára vágyik HGY segítségével?

csú 2017.09.04. 01:02:13

@Tarjányi László: Tisztelt Tarjányi úr! Ön mérnökként jól tudja, hogy jó alapanyagból jó terméket lehet készíteni. Itt is erről van szó. Szerkesztünk. Hitelben dolgozunk. Fizetségünk az országos és a csepeli Fidesz-hatalom eltávolítása lesz. Mi ennyivel bőven megelégszünk, a többi legyen a majdani demokratikus győzők dolga. A pozíciót és a pénzt kapják meg az akkori szakemberek. Mi megelégszünk a várva várt és remélt békés, nyugodt élettel. Ennyi és nem több, de nem is kevesebb. Köszönjük és várjuk további figyelmét, véleményét!
süti beállítások módosítása