CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Agymosás kezelés előtt, üvöltözés a folyosón a csepeli SZTK-ban

2017. december 09. 05:59 - csú

sztk_tv-keszulek_agymoso_m1-gyel.PNGAz orvos hiánycikk, de kormánypropaganda több millióért van bőségesen a csepeli SZTK-ban

A csepeli szakorvosi rendelőben (az SZTK-ban) hirtelen megszaporodtak a televíziók.

A régi készülékeket  (valakinek) leselejtezték, és újakat helyeztek fel.

A régieken reklámok mentek, az újakon az M1 kormánypropaganda.

sztk_agymoso.PNGHa ettől nem gyógyul meg a csepeli beteg, ha ettől nem múlik el minden fájdalma, akkor semmitől

A fogászati alig tíz éves röntgent is lecserélték, és a tevékenységet privatizálták.(Csókosnak?) A baj az, hogy a vállalkozó "elfelejtette" fizetni a lízingdíjat, így a tulajdonos leszerelte és elszállította gépét. Pedig versenyt üvöltött a folyosón a szerelőkkel Szircsák és Juhász doktor, de hiába'.

Csepel népe meg visszakapta a

hatvanas évek fogröntgenjét, amiről néhai Göcsei főigazgató barátom azt mondta 85-ben: " Gyuszikám! A beteg csak hiszi, hogy látunk rajta valamit"!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

A fenti információt, amely szerint az SZTK-ban agymosó kormánypropagandát közvetítő tévéket szereltek fel, az alfahir.hu a következőkkel egészítette ki:

Az SZTK minden várótermében új tévék kerültek a falakra, és mi más menne rajtuk, mint a köztévé, benne a 0-24-es sorosozós, jobbikozós választási kampányanyagokkal – valamikor feliratozva, valamikor anélkül.

Az Alfahír megkereste az egészségügyi szolgálatot, mert kíváncsiak voltunk arra, hogy mikor, miért, mennyiért és miből intézték ezt a fejlesztést. Kérdéseinkre válaszul Takó Szabolcs, az önkormányzat sajtófőnöke azt mondta, a televíziókészülékek felszerelésére egy kérdőíves felmérés alapján a betegek részéről mutatkozott igény, beszerzésük pedig önkormányzati forrásból történt.

A nyilvánosan elérhető szerződés szerint az önkormányzat egy magáncégtől vásárolta meg a 32 darab tévét bruttó 3.193.897 forintért, amihez a fali konzolok még 158 ezer forintba kerültek, tehát összesen 3 millió 351 ezerbe került a tévé-projekt.

A készülékeken azonban nem természetfilmek vagy egyéb szórakoztató műsorok mennek, hanem egységesen az M1 állami propagandatelevízió, ami egy egészségügyi intézményben egészen szürreális hatást kelt még akkor is, ha féktelen kampány zajlik.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1613451259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.12.09. 22:13:07

Kedves csepeliek, vinni kell távvezérlőt s átkapcsolni arra a csatornára, amelyet nézni akarnak! Nehogy már Németh Szilárd vagy Borbély Lénárd mondja meg, mit nézzenek az ellátásra várakozók! Ha meg nem engednék átkapcsolni, akkor ki kell húzni a hálózati zsinórját! CSEPELEN IS A NÉP AZ ÚR, AKI EZT KÉTSÉGBE VONJA, MAJD MEGLÁTJA A 2018-as VÁLASZTÁSON!

lutria 2017.12.13. 16:37:42

Milyen méretűek és márkájúak ezek a tv-k 99.800 Ft-ért,nem drágák egy kicsit?
süti beállítások módosítása