CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli címtolvajokat, közpénzpazarlókat lepleztek le az Indexen

2012. január 25. 11:31 - csú

Hihetetlenül abszurdnak tűnik, hogy a 2012 januárjában a csepeli önkormányzat logisztikai kapacitásainak komoly részét egy Vörös Csepel című, kommunistafaló kiadvány terítése köti le. Mondjuk nem abszurdabbnak, mint Orbán Viktorért imádkozni” (Index.hu)

Nagy megtiszteltetés érte a címtolvajlás bűnébe esett Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármestert és címlopó társát, Ábel Attila alpolgármestert. Az index.hu hírportálon Szily László KRITIKÁT írt a fideszes duó Vörös Csepel című, több mint hétmillió millió forint csepeli közpénzen kiadott hazugság- és rágalomgyűjteményéről.

A kritikus dicséretére legyen mondva, törekedet az objektivitásra, amikor megírta Túl későn leplezik le a csepeli komcsikat című cikkét. Nem rajta, hanem a Németh-Ábel duó éveken át tartó hazugságáradatán múlott, hogy ez az objektivitás alkalmanként sérült. Lássuk be: nem könnyű kihámozni az igazságot a halmokban álló rágalmakból, különösen akkor, ha a másik felet, esetünkben a csepeli szocialistákat meg sem hallgatják. Az, hogy a Fidesz helyi tótumfaktumai nincsenek elragadtatva a népszerűsítésnek az index. hu-n olvasható formájától mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy – szokásukkal ellentétben – a cikket nem másoltatták át a hivatalos szócsőre, a  csepel.hu – ra. Maradt a Handa Banda másik tagja, a csepl.info. A kritikában ők – érdemmel vagy érdemtelenül - kapnak elismerést, de az már a múlté.

A jelenről így ír az index kritikusa: „…a csepeli Fidesz - illeszkedve a párt általános taktikájához - túlnyomó többsége birtokában is a szocialisták ekézésére fordítja energiáinak jó részét, és ebben az esetben polgárainak pénzét is, hiszen könyvet 35 ezer példányban kiadni, majd terjeszteni, hiába szűk száz oldalas kötetecske csak, drága dolog. Pedig kommunistázni közszolgálati kötelezettség lenne, amire tényleg nem szabad sajnálni a pénzt, de az egésznek mégis kellemetlen stichje van. Főleg, hogy az önkormányzati választások és a kötet megjelenése közti időben minden megváltozott a magyar politikában, és Gyurcsány Ferenc vitathatatlan bűnei helyett a téma már régen az, hogy az ország túléli-e egyáltalán a kormány valóságtól elrugaszkodott gazdasági és politikai húzásait. Bár a szerzők erről nyilván körülbelül annyira tehetnek, mint én, most mégis hihetetlenül abszurdnak tűnik, hogy a 2012 januárjában a csepeli önkormányzat logisztikai kapacitásainak komoly részét egy Vörös Csepel című, kommunistafaló kiadvány terítése köti le. Mondjuk nem abszurdabbnak, mint Orbán Viktorért imádkozni.”  

Forrás: SZILY LÁSZLÓ (INDEX.HU)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr183754977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucc.gizi 2012.01.25. 14:19:58

Láttam a cikket reggel az indexen...hiába no, valamivel fel kell hívni a figyelmet Csepelen a fityisznek, ha már lassan 2 éve semmi mással nem sikerült...mondjuk az index cikk szerintem is rendben volt, csendben, kulturáltan röhögött a fideszen:-)

Tényleg, ha mint olvasótok javasolhatom és kérhetem, lassan kellene egy posztot írnotok arról, h. 2 év alatt milyen érdemi munkát sikerült végeznie a csepeli önkormányzatnak. Tényleg kiváncsi lennék - objektíven. Mi változott a kerületben, van-e pozitív hozadék?

Mert attól, hogy kiröhögtetik magukat (pl. Ábel Attila baromságai - Klub Rádió...+ áldóima mormolás, közpénzen Vörös Csepelt kiadni, csináltak valami mást is?

Imádkozó sáska 2012.01.26. 22:17:07

Hogyne csináltak volna. Keresték Ábel óráját, amit egy erdélyi leányzónál hagyott.....Mondjuk, nem volt ingyen az óra...a pásztoróra... Meg gyűjtötték a "jól megérdemelt" lóvét és röhögtek a sok kis seggnyaló hülye fideszes képviselőn, akik nyomják nekik a gombot, ahogy ők szeretnék. De leginkább rajtunk röhögnek, mert tudják, hogy még mindig sok mindent megtehetnek...
süti beállítások módosítása