CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bemutatták és beiktatták Papp Pétert, Csepel új rendőrkapitányát

2012. március 01. 17:06 - csú

Az  önkormányzat hivatalos hírportálja, a csepel.hu tudósításban számolt be arról, hogy március elsején - kinevezését követően - a Csepeli Rendőrkapitányság épületében rendkívüli állománygyűlés keretében bemutatták és beiktatták Papp Pétert, Csepel új rendőrkapitányát (Kitzinger Adrienn felvétele).

Papp Péter rendőrezredest, rendőrségi főtanácsost, az új kapitányt dr. Markó Attila rendőrezredes, Budapest rendőrfőkapitányának közbiztonsági helyettese mutatta be a XXI. kerületi állománynak. Az önkormányzatot Borbély Lénárd alpolgármester, Németh Szilárd polgármester általános helyettese képviselte a hivatalos beiktatáson.

Papp Péter rendőrezredes, főtanácsos 1989 decemberében, nyomozóként kezdte meg hivatásos szolgálatát Szigetszentmiklóson. 1991 decemberétől főnyomozóként teljesített szolgálatot. Pályafutása során volt biztonsági tiszt, főreferens, majd 2001 novemberében a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság vezetésére kapott megbízást, ahol 7 évig volt kapitányságvezető. 2007. december 1-jén kinevezték a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek állományába.

Szolgálatteljesítés során több alkalommal részesült különböző szintű elismerésben. 2003. május 1-jei hatállyal rendőrségi főtanácsosi címet adományozott részére a belügyminiszter.

Papp Péter rendőrezredes Csepelen járt középiskolába és fiatalkorában dolgozott is a kerületben – mondta el beiktatásán a jelenlévőknek. Az új kapitány munkatársait és Borbély Lénárd alpolgármestert együttműködéséről biztosította.

A rendőrség az elmúlt hónapokban komoly erőfeszítéseket tett Csepelen a közbiztonság javítására, így jelentősen növelték a XXI. kerületben szolgálatot teljesítő rendőrök számát is.

 

Szöveg és fotó: Kitzinger Adrienn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr474278563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása