CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem tűri a tréfát a BKV: kirúgták a viccelődő buszsofőrt

2012. április 18. 10:58 - csú

Nem rég örömmel számoltunk be arról, hogy egy BKV-buszon jó hangulatban is lehet utazni. Rövid életű volt az örömünk. Az index.hu ma arról számolt be, hogy elbocsátották a BKV-tól Bócsa Viktor buszvezetőt, miután az ATV riportot készített róla és sajátos vezetési stílusáról. Bócsa nem csak vezette a buszt, hanem menetközben dumaszínház-stílusban szórakoztatta is az utasokat. Indulás előtt a repülőgépeken szokásoshoz hasonló biztonsági bemutatót tartott. A sofőr előadását zenés betétekkel is

színesebbé tette, ezek között volt minden, a Latinovits-szavalattól a Hupikék törpikék zenéjéig, és általában nagy sikert aratott az utasok körében. A tévériportban azt mondta, a célja az volt, hogy felvidítsa a rosszkedvű utasokat.

Elmondása szerint már több megkeresést is kapott reklámcégektől és üzletkötőktől, de eddig a BKV-nál maradt. Most úgy látszik mégis kénytelen lesz szerencsét próbálni más munkahelyen. Kirúgásának hírét a BKVFigyelő blog is megerősítette.

Elbocsátásával és annak lehetséges indokával kapcsolatban az index.hu írásban kereste meg a BKV-t, de eddig még nem kapott  választ. Ennek hiányában egyelőre arra tippelünk, hogy Bócsa önironikus, a BKV járműparkjának hiányosságain viccelődő mondatait nem bírhatta elviselni a humortalan, és még annál is veszteségesebb óriásvállalat. Búcsúzóul még egyszer, aminek Csepelen is örültünk volna:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr314458542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesztic 2012.04.18. 12:42:21

Csoda történt, vagy ez a sajtó ereje? Nézzétek meg: NEM RÚGJÁK KI A SOFŐRT! Vitézy közbe lépett, nyilatkozatot adott ki a hír24.hu ír róla itt: www.hir24.hu/belfold/2012/04/18/kirugtak-a-bkv-showmanjet/~~fokusz

Tudjatok róla!

csú 2012.04.18. 13:01:12

Kösz, mesztic, ezt is feltesszük. De várjuk az általad jelzett Németh Szilárd szöveglopásáról szóló írást, persze csak akkor, ha igaz.
süti beállítások módosítása