CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

PÉLDAMUTATÁSBÓL JELES!

2012. május 08. 09:51 - csú

A Mentsük meg a csepeli Fasang Árpád Zeneiskolát nevű civil csoport oldalán szereplő információk alapján közöljükMiskolci Józsefné, a csepeli önkormányzat Fasang Árpád zeneiskolájának igazgatója levélben fordult a Fővárosi Kormányhivatalhoz, hogy az általa vezetett intézmény teljes átvilágítását kérje. Az iskola vezetősége ezzel a lépéssel deklarálta, hogy a csepeli zeneiskolában a híresztelésekkel ellentétben nem történtek csalárd visszaélések, korrupciós ügyek, munkájukat mindvégig a becsületük és legjobb tudásuk szerint végezték el.

A vezető levelében hangsúlyozza, hogy a vizsgálat gyors lebonyolítását minden eszközzel segíteni kívánják. A Mentsük meg...közösség üdvözli az iskola vezetőjének példaértékű reakcióját az iskolát és személyét ért vádakra! Hangsúlyozzák:

"Miskolci Józsefné  az az iskolaigazgató, aki tiszta lelkiismerettel vállalja a vezetői felelősséget..." (További információk a Fasang zeneiskola honlapján és a facebook-on szerveződő iskolavédő közösségnél. )

Az igazgató asszony levelét a folytatásban közöljük:

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr324494533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása