CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

„Ma sem döntenék másként”

2012. július 12. 12:20 - csú

Olvasóink jelezték, hogy több internetes oldalon közöltek egy információt, amely szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítja a rendőrség Szenteczky Jánost, Csepel önkormányzati képviselőjét, a MSZP kerületi elnökét. Mint írják, a Csevak Zrt korábbi vezérigazgatója az önkormányzat döntése ellenére fizettette ki a beruházási igazgató négymillió forintot meghaladó korengedményes nyugdíjazását közpénzből.

Szenteczky-sajátja.jpgUgyancsak olvasóink hívták fel a figyelmet arra, hogy a volt vezérigazgató facebookos bejegyzésben reagált a személyével kapcsolatos vádakra. Ebben többek között azt írja Szenteczky János (képünkön), hogy  - idézzük:

A hír "felröppenésének" furcsaságait már több fórumon is boncolgatják... Én a magam részéről csak annyit szeretnék hozzáfűzni az "ügyhöz", hogy mind a mai napig meg vagyok győződve az akkori döntésem helyességéről, illetve jogszerűségéről és ma sem döntenék másként.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr224648296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turai 2012.07.12. 12:33:27

Egyébként ilyent biztosan nem lehet csinálni közpénzből.Az már hűtlen kezelés.
De egy vállalat vezetője szerintem megteheti.
Turai

Turai 2012.07.12. 15:12:28

Bocsánat-már felfogtam, hogy ez egy önkormányzati- közpénzből működő cég.Az előző bejegyzésem első mondatát szeretném hatályba léptetni.
A következőért: egy takarítónő ismerősömnek (iskolai közalkalmazott)félév hiányzott a nyugdíjáig,amikor kirúgták.Ezt a félévet kérte kifizetni- ne kelljen munkanélkülivé válnia,és ez az önkormányzat ezt sem engedte.
Persze egy beruházási igazgató meg egy takarítónő - más információkat hallgat el. Mert ez hallgatási pénz volt.
Turai
süti beállítások módosítása